CASTIGATOR NEXT STAR 2016: Surpriza uriaşă în Finala NEXT STAR 2016 VIDEO

CASTIGATOR NEXT STAR 2016: Marea finală “Next Star” şi-a desemnat joi, 12 mai, câștigătorul celui de-al șaselea sezon. 13 concurenți extrem de talentați în diferite domenii au intrat în competiție cu șanse egale la marele trofeu în valoare de 20.000 de euro, într-un spectacol total, dar numai unul a plecat cu trofeul.

12 mai 2016, 18:54
CASTIGATOR NEXT STAR 2016: Surpriza uriaşă în Finala NEXT STAR 2016 VIDEO

CASTIGATOR NEXT STAR 2016 UPDATE: Andreea Tucaliuc este marea câștigătoare a celui de-al șaselea sezon „Next Star”! Puștoaica i-a uimit pe toți cu talentul său excepțional! 

CASTIGATOR NEXT STAR Andreea Tucaliuc a reusit sa-i impresioneze nu numai pe cei patru jurati dar si pe numerosii telespectatori cu un numar de contorsionism. A fost o prestatie de exceptie cpe parcursul careia Pepe, CRBL, Alina si Dorian Popa au avut numeroase remarci pozitive si exclamatii de uimire in fata talentului demonstrat de Andreea pe scena, de departe cel mai complet si cel mai complex numar de contorsionism fazut in istoria acestui show.

CASTIGATOR NEXT STAR: Festivitatea de premiera a avut si ea parte de un eveniment inedit. Maia Morgenstern a urcat pe scena pentru a o felicita pe noua stea a Romaniei, cunoscutei actrite revenindu-i misiunea de a-i acorda si marele premiu.

CASTIGATOR NEXT STAR, PREMIEREA

STIRE INITIALA

CASTIGATOR NEXT STAR 2016. Castigatorul NEXT STAR se decide joi, 12 mai 201, la Antena 1. Marea finala Next Star va aduce pe scena cei mai talentati copii care au evoluat si au castigat editiile Next Star din 2016. Saptamana trecuta a avut loc finala de popularitate Next Star, castigata de aLIN cOJOACA, un baietel nevazator de 13 ani care se catara pe stanci. Asteptarea ia sfarsit astazi, cand vom afla castigatorul marii finale Next Star 2016.

CASTIGATOR NEXT STAR 2016. Maia Morgenstern va inmana castigatorului premiul Next Star 2016 in valoare de 20.000 de euro. Mai jos vedeti cine sunt concurentii care vor evolua in marea finala Next Star. Showul copiilor talentati incepe la 20.30, la Antena 1! Amintim ca finala de popularitate NEXT STAR 2016, care l-a desemnat câștigător pe Alin Cojoacă (13 ani, din București), a fost lider de audiență la nivelul publicului din mediul urban. Alin este un puști nevăzător care face cățărări pe stânci și a fost ales câștigător pe baza voturilor exprimate de telespectatorii Antenei 1.

CASTIGATOR NEXT STAR 2016. Marea finală NEXT STAR 2016 își va desemna joi, 12 mai, de la ora 20.30, la Antena 1, câștigătorul celui de-al șaselea sezon. 13 concurenți extrem de talentați în diferite domenii vor intra în competiție cu șanse egale la marele trofeu în valoare de 20.000 de euro, într-un spectacol care nu trebuie ratat.

Ama Codreanu (10 ani, Galați), Darius Cocoș (13 ani, București), Andreea Tucaliuc (12 ani, corn. Corni, județul Botoșani), Eva Timuș (13 ani, Chișinău), Ștefan Luncanu (14 ani, Bacău), Diana Damian (10 ani, Năvodari), Robert Hu (14 ani, București), Mara Bratu (9 ani, Mioveni), Dani Plohi (7 ani, București), grupul Barbunco Romano (cinci copii, cu vârste între 11 și 14 ani, Hunedoara), Daria Văcăroiu (12 ani, București), Ionela Țăruș (11 ani, Chișinău) și Iulian Nunucă (11, com. Moțca, județul Iași) sunt finaliștii.

CASTIGATOR NEXT STAR 2016. Acestia îi vor uimi pe jurații Alina Eremia, Dorian Popa, CRBL și Pepe cu incredibilele lor demonstrații de contorsionism, magie, speedcubing, arte marțiale, muzică și dans. Cel mai talentat și charismatic dintre ei va fi desemnat de către juriu marele câștigător al sezonului. Trofeul îi va fi înmânat învingătorului de marea actriță Maia Morgenstern.

“Cum ar fi să-i poți vedea copii, la televizor, pe Dan Spătaru sau Florin Piersic? Copiii din finala „Next Star” sunt cei care vor umple scenele în anii care vin. „Next Star” e, de fapt, un trailer, un promo la anii ce vor urma”, spune prezentatorul show-ului, Dan Negru.

CASTIGATOR NEXT STAR 2016. Cine va fi ales cel de-al șaselea “Next Star”, telespectatorii Antenei 1 vor afla joi, 12 mai, de la ora 20.30, în Marea Finală prezentată de Dan Negru.