Căutări DISPERATE în cazul elevei DISPĂRUTE din Tulcea. Vezi mesajul EMOŢIONANT al familiei

Căutările continuă în cazul elevei din Tulcea. Fata, în vârstă de 17 ani, a dispărut pe data de 12 februarie. În ziua respectivă ea trebuia să se întâlnească cu fratele ei. Pentru că nu a mai venit, fratele a sunat de urgenţă la 112. De atunci, poliţiştii o caută, iar îngrijorarea rudelor creşte pe zi ce trece.

RomaniaTV.net
21 feb. 2014, 11:19
Căutări DISPERATE în cazul elevei DISPĂRUTE din Tulcea. Vezi mesajul EMOŢIONANT al familiei

Familia tinerei de 17 ani dispărute în Tulcea în urmă cu aproape 10 zile este pur şi simplu disperată. Căutările au rămas fără rezultat şi rudele fetei au decis să-i transmită adolescentei un mesaj, în speranţa că aceasta este bine şi doar se teme să se întoarcă acasă.

„Bună Mădă, am vorbit cu mama şi cu tata. Nu e nicio problemă, poţi să te întorci acasă, numai dă-ne un semn pe unde eşti, că ne e dor de tine. Anunţă-ne şi vrem să te vedem”, este mesajul pe care l-a transmis fratele tinerei.

Informaţii noi în cazul adolescentei de 16 ani, dispărută în condiţii misterioase de la internatul liceului

O verişoară de-a fetei spune că a văzut-o ultima oară duminică, înainte de dispariţie. „Nu s-a prezentat in fata mea niciodata, nu era ea genul ala sa se sinucida. Duminica am vazut-o ultima data, a fost la noi, ne-am jucat si nu avea nimic”, spune tânăra.

Andreea Mădălina Popa este elevă în clasa a X-a la Liceul Teoretic „Ion Creangă” din Tulcea.

„Solicitam in continuare ajutorul cetatenilor cu privire la informatii despre minora pentru ca desi s-au verificat unele piste, altele sunt in lucru, inca asteptam informatii despre ea”, a subliniat Daniela Condrea, purtator de cuvant IPJ Tulcea.

Fata este din comuna Casimcea (Tulcea) şi locuia la internatul liceului „Ion Creangă”. În ziua dispariţei, la prânz, ea a ieşit în oraş cu trei colege, apoi s-au întors împreună la internat.

În jurul orelor 15:30, Mădălina a primit un nou bilet de voie de la pedagoga internatului, pentru că vroia să meargă să plătească abonamentul de telefonie mobilă al mamei ei. În aceeaşi după-amiază urma să-şi contacteze şi fratele, pentru a se întâlni cu el în oraş.

Poliţia a început o amplă anchetă, mai mulţi colegi de-ai săi fiind audiaţi.

Semnalmentele minorei sunt: înălţime 1,70, păr brunet lung peste umeri, ochi căprui, buze groase. La data dispariţiei era îmbrăcată cu o bluză albă/crem, blugi albaştri, palton din stofă neagră, rucsac deschis la culoare.