Ce băutură ţi se potriveşte, în funcţie de zodia ta

Zodia nu îţi dezvăluie doar informaţii despre sănătate, bani sau dragoste, ea te poate ajuta să alegi şi băutura care ţi se potriveşte cel mai bine!

10 iul. 2018, 13:16
Ce băutură ţi se potriveşte, în funcţie de zodia ta

BERBEC

Semnul tău zodiacal este unul de foc, ceea ce înseamnă că eşti o persoană agresivă, impulsivă şi pasională, la fel ca şi focul cocktail-ului Flaming Lamborghini. Eşti o persoană căreia îi place riscul, de aceea eşti mereu dispusă de provocări în viaţă. Obţii mereu ce îţi doreşti şi vei face orice este nevoie pentru a ajunge unde ţi-ai propus. Sentimentul de arsură pe care ţi-l oferă această băutură se potriveşte perfect personalităţii tale. 

 

Tu mereu alegi stabilitatea şi îţi place să fii în zona ta de confort. Acest lucru este evident datorită faptului că eşti un semn de pământ. Adesea, Taurii sunt încăpăţânaţi dacă cineva vrea să îi scoată din ale lor. Vinul roşu este băutura perfectă pentru tine, un pahar de Cabernet sau Sauvignon îţi descrie foarte bine personalitatea. 

 
GEMENI

Ai o personalitate duală şi exisă un conflict interior permenent în cazul zodiei tale. Tequila este cea mai potrivită băutură pentru tine, deoarece reprezintă cu exactitate acest tip de personalitate. Se ştie că eşti un spirit nebun care nu se sfieşte să arate acest lucru. Tu eşti o persoană ciudată chiar dacă nu consumi alcool, oricum. 

 
RAC

Eşti o persoană grijulie şi foarte orientată spre familie. Ginul toniceste băutura perfectă pentru tine. Nu exagerezi cu consumul de alcool şi ştii când să te opreşti. Această maturitate şi responsabilitate care te caracterizează rezonează cu abilităţile răcoritoare ale acestei băuturi care nu provoacă prea mult haos în organism. 

 
Citeşte mai multe pe eva.ro