Ce culoare are uşa casei tale? Vei fi uimit să afli ce semnifică!

Culorile pot fi folosite pentru frumusețe, pentru sănătate și pentru comunicare sau pentru a ne exprima personalitatea. Fără îndoială, simbolismul lor are un mesaj puternic în viața noastră, chiar și atunci când alegem culoarea ușii de la intrare. Află ce semnificație are ușa casei tale în funcție de culoarea pe care ai ales-o!

RomaniaTV.net
06 iun. 2017, 10:10
Ce culoare are uşa casei tale? Vei fi uimit să afli ce semnifică!

Maro, negru sau alb au fost multă vreme culorile dominante pentru ușile de la intrare, dar în ultimii ani au venit la modă culorile pastelate și vii, scrie libertateapentrufemei.ro.

Ușa casei tale este reprezentativă nu doar pentru atmosfera din interiorul locuinței, dar și pentru caracterul tău sau pentru întreaga ta familie. Când alegi ușa de la intrare și culoare ei, inconștient alegi o ușă care să reprezinte atmosfera din casa ta. Și iată ce semnifică alegerea ta.

Citeşte şi Barack şi Michelle Obama şi-au cumpărat casă la Washington. Cum arată locuinţa de 8 milioane de dolari FOTO

Ușa roșie

Este o ușă primitoare, care îi invită pe trecători să îi treacă pragul pentru a descoperi o casă caldă și prietenoasă. În Anglia secolelor trecute, se vopseau adesea ușile cu roșu pentru noroc și prosperitate, dar și pentru ospitalitate.

Ușa albastră
Este o culoare care vorbește despre tradiție, despre iubirea familiei și stabilitatea de care te bucuri acasă. Ușa albastră se potrivește caselor clasice, în care predomină mobila de lemn și în care familia se reunește duminica pentru masa de prânz.

Ușa verde
Nuanțele calme și elegante de verde sunt asociate cu locuințe vaste, luminoase și primitoare. Verdele poate fi asociat și cu prosperitatea, ambiția, vigoarea și echilibrul unei familii.

Ușa galbenă
Nuanțele deschise de galben sau de portocoliu vorbesc despre firea ta deschisă și veselă, despre creativitatea și entuziasmul tău. Dacă ai ales o culoare atât de arătoasă și atrăgătoare, cu siguranță ai vrut să pui în evidență nu doar casa, ci și pe tine însăți.

Citeşte şi Motive să ai cât mai multe plante în casa ta

Ușa albă

Dacă ușa casei tale este albă, ești o persoană organizată, curată și metodică. Nu lași nimic la întâmplare și îți place foarte mult curățenia și ordinea. Ușa albă este potrivită pentru un nou început, dacă tocmai te-ai mutat în locuința respectivă și vrei ca drumul tău în viață să fie mai liniștit.

Ușa maro
Pe vremuri cea mai folosită, ușa maro era sinonimă cu stabilitatea, cu siguranța și pământul solid de sub casă. O astfel de ușă arăta că poți avea încredere în familia care locuiește în casa respectivă, iar stăpânii sunt oameni dintr-o bucată.

Ușa neagră
Este ușa unui om ocupat, care se ocupă de toate, le știe pe toate, are o mulțime de relații și întâlniri. Viața lui socială este bogată și stă prea puțin timp pe acasă. Ușa neagră arată că interiorul te va surprinde, fie în linii clasice și demodate, fie ultramodern… nu știi niciodată ce vei găsi în casa lui.