Ce fel de persoană eşti, în funcţie de planeta care îţi guvernează zodia

Fiecare semn zodiacal este guvernat de un astru ceresc: 7 planete plus Luna si Soarele sunt protectoarele noastre. Vezi ce fel de personalitate ai, in functie de planeta care iti guverneaza zodia.

RomaniaTV.net
31 iul. 2015, 12:24
Ce fel de persoană eşti, în funcţie de planeta care îţi guvernează zodia

BERBEC, GUVERNAT DE MARTE

Ai o personalitate extrem de puternica. Esti un belicos din fire si nu te dai batut pana nu ai ultimul cuvant, chiar si atunci cand stii ca nu ai dreptate.

TAUR, GUVERNAT DE VENUS

Ai o fire visatoare dar asta nu inseamna ca esti cu capul in nori. Spre deosebire de alte semne zodiacale, stii sa faci bine delimitarea intre iluzie si adevar, intre material si spiritual.

GEMENI, GUVERNAT DE MERCUR

Esti o persoana foarte rationala si ai o fire care ii atrage pe ceilalti ca un magnet. Esti expert pe partea de comunicare si tot ce inseamna organizare.

RAC, GUVERNAT DE LUNA

Despre tine se spune ca esti un lunatic, iar asta nu e departe de adevar. Esti foarte sensibil si asta se datoreaza influentei Lunii asupra personalitatii tale.

LEU, GUVERNAT DE SOARE

La polul opus fata de Rac, tu nu cunosti aproape deloc tristetea. Iti doresti sa fii mereu in centrul atentiei, asa cum si Soarele se afla in mijlocul sistemului nostru solar.

FECIOARA, GUVERNATA DE MERCUR

Esti o persoana foarte perspicace. Nu iti scapa nimic si analizezi totul pana la unghie. Increderea in oameni o capeti destul de greu, insa cei in care te bizui sunt cu siguranta oameni care merita.

Citeste mai mult pe Revista Teo