Ce spune poza de la profilul tău de Facebook despre tine

Daca vrei sa dai Add cuiva pe Facebook e nevoie sa arunci o privire doar la poza de la profilul de Facebook al persoanei respective pentru a-ti face o schita despre cum ar putea fi ca prieten.

17 mai 2016, 08:56
Ce spune poza de la profilul tău de Facebook despre tine

Potrivit psihologilor, pe Facebook fiecare persoana vrea sa transmita ceva intr-un mod mai subtil, care nu tine neaparat de postarile clasice de pe perete. Asta inseamna ca o simpla poza de profil poate dezlega anumite secrete despre personalitatea fiecaruia. Iata ce spun expertii despre pozele de profil de pe Facebook.

POZA CU PERSOANA IUBITA

Psihologii spun ca exista doua posibilitati aici: fie este vorba despre o relatie aflata la inceput, caz in care poza de profil semnifica faptul ca te simti foarte confortabil in relatie si foarte iubit/a, fie este vorba despre o relatie indelungata, caz in care simbolizeaza atasamentul tau profund fata de acea persoana si faptul ca nu iti doresti pe nimeni altcineva in preajma ta.

POZA CU ANIMALELE DE COMPANIE SAU ORICE ALT ANIMALUT ORI PERSONAJ POPULAR ANIMAT

Asta indica despre utilizatorul de Facebook ca este o persoana protectoare si mereu cu ochii in patru. Cei care au astfel de poze de profil sunt oameni cu suflet de copil, iubitori de frumos, dar care au si un anumit grad de timiditate.

Citeste in continuare ce spune poza de profil despre tine pe huff.ro