Horoscop: Ce temperamente au zodiile

Berbecii au un temperament sangvinic fiind deschiși la nou, Taurii au temperament flegmatic fiind foarte comozi și calmi, iar Racii prezintă un temperament melancolic.

09 ian. 2019, 10:53
Horoscop: Ce temperamente au zodiile

Berbec

  • Nativii zodiei Berbec au un temperament foarte deschis spre nou, sunt lideri înnăscuţi, reușind să se impună în fața celor din jurul lor și fac ca aceștia să le poate înțelege și accepta ideile.
  • Berbecii au un temperament sangvinic, reușesc să treacă de orice problemă întâmpină în calea lor și se bazează pe forțele proprii. Berbecii sunt foarte curajoși și stăruitori în munca lor.

Taur

  • Nativii zodiei Taur au un temperament de tip flegmatic, fiind comozi, calmi, nonşalanţi. Acești nativi prezintă un tact și o diplomație greu de egalat; sunt politicoși și amabili și totodată sunt foarte flexibili în cazul unor situații neprevăzute.
  • Taurii dau dovadă de o perseverenţă de fier, stăruind asupra lucrurilor care nu le ies din prima, fiind un temperament de tip flegmatic sunt împăciuitori, astfel nu pot cauza neplăceri celor din jurul lor.

Gemeni

  • Cei născuți sub semnul Gemenilor au un temperament, în general, sangvinic fiind firi foarte deschise și sociabile. Acești nativi sunt dornici de a descoperii lucruri noi și de a lega prietenii noi.
  • Acești nativi ai zodiacului sunt foarte veselei, vioi și lipsiți de griji, făcându-i să treacă cu ușurință peste oricare problemă care îi apare în cale.
  • Totodată sunt firi neatente și împrăştiate acest lucru cauzându-le anumite dificultăți în situații critică.

Rac

  • Nativii zodiei Rac au un caracter de tip melancolic, prezentând o puternică energie emotivă. Sunt de cele mai multe ori îngrijorați, tensionați și încordați, încercând să-și țină sub control emoțiile chiar dacă încearcă să pară duri, acest lucru nu le va ieși întotdeauna.
  • Racii sunt firi foarte creative, găsind moduri unice de a rezolva probleme aparent fără rezolvare. Cei născuți sub semnul Racului sunt persoane foarte sensibile, așadar nu vor tolera să fie criticați sau insultați de persoanele din jurul lor.

Leu

  • Nativii zodiei Leu sunt caracterizați de către temperamentul coleric, caracterizați prin agresivitate, având tendința de a se impune în fața celor din jurul lor, le plac discuțiile în contradictoriu și să-și impună punctele de vedere și ideile. Nativii acestei zodii tind să aibă ultimul cuvânt în oricare discuție contradictorie pe care o au.
  • Totodată tipul de temperament coleric este caracterizat și de energie, nativii zodiei Leu dispunând de o energie greu de egalat, fiind dornici de activități multiple.

Fecioară

  • Nativii zodiei Fecioară sunt caracterizați de temperamentul melancolic, fiind copilăroși, gânditori și foarte sensibili. Nativii zodiei fecioară doresc să se afle în centrul atenției și își aleg cu foarte mare grijă cuvintele pe care urmează să le rostească.
  • Semnul zodiei Fecioară este recunoscut pentru petru perfecționismul de care dau dovadă cei născuți sub acest semn zodiacal. Muncind și perseverând în tot ceea ce face.

Balanță

  • Nativii zodiei Balanță sunt caracterizați de temperamentul flegmatic, trăsătura principală a acestor nativi este echilibrul, fiind echilibrați în orice lucru pe care îl vor face pe tot parcursul vieții lor.
  • Cei născuți sub semnul Balanței sunt foarte buni diplomați de aceea nu le place atunci când cei din jurul lor se ceartă sau au discuții în contradictoriu. În general persoanele care au un temperament flegmatic vorbesc foarte rar și cu atenție, acționând încet și cu atenție, fiind înțelepți.

Scorpion

  • Scorpionii au, în general, un terasament de tip coleric, aceștia au foarte mult încredere în forțele proprii. În general acești nativi sunt persoane foarte puternice și impunătoare, sunt foarte energici și productivi.
  • Nativii zodiei Scorpion dau dovadă de foarte multă pasiune, eliminând personale care li se opun sau care stau în calea lor. Uneori acești nativi pot deveni insensibili față de nevoile sau față de ceea ce simt cei din jurul lor, chiar pot spune lucruri aspre la adresa anumitor persoane fără a ține cont de sentimentele acestora.

Săgetător

  • Temperamentul care se modelează perfect asupra nativilor zodiei Săgetător este temperamentul sangvinic. Acești nativi ai zodiacului sunt foarte sociabili, comunicând foarte ușor cu cei din jurul lor. Sunt persoane deschise la lucruri noi, sunt extrovertiți și se fac plăcuți în cercul de oameni în care se află.
  • Nativii zodiei Săgetător pot da dovadă de neatenție, renunțând ușor la lucrurile care nu îi mai atrag, iar conducătorii Săgetător tind să facă greșeli din neatenție.

Capricorn

  • Nativii zodiei Capricorn au un temperament coleric, fiind uneori foarte impulsivi și agresivi față de cei din jurul lor. Au foarte mare încredere în forțele proprii și sunt persoane foarte energice, canalizându-și energia pentru a se putea afirma.

Vărsător

  • Vărsătorii sunt caracterizați de temperamentul flegmatic, iar calitatea principală a acestora nativi este calmul. Aceștia dau dovadă de un calm greu de egalat, sunt diplomați, foarte amabili și politicoși cu cei din jurul lor.

Pești

  • Nativii zodiei Pești sunt caracterizați de temperamentul flegmatic, fiind foarte calmi și liniștiți. Totodată Peștii sunt firi foarte flexibile, adaptându-se foarte ușor la oricare situație care le apare în cale, aceștia se înțeleg foarte bine cu oamenii din jurul lor. Sunt firi diplomate și nu acceptă ca cei din jurul lor să se certe sau să aibă loc incidente neplăcute.