Ce vedete au spus adio celebrităţii şi s-au retras la mănăstire

Mai mulţi artişti şi actori români au spus adio celebrităţii, fără vreun regret. Unii şi-au încheiat cariera şi s-au mutat departe de oraş, alţii şi-au schimbat radical viaţa şi au ales credinţa absolută.

RomaniaTV.net
09 apr. 2017, 17:19
Ce vedete au spus adio celebrităţii şi s-au retras la mănăstire

Mihai Coadă, actorul pe care toată lumea îl cunoaşte ca Nelu Curcă, din serialul de comedie „La Bloc”, a facut o previziune absolut uluitoare despre viitor, dupa ce a ales viata monahala.

La sfarsitul lui 2013, toata lumea a ramas uimita cand a vazut imaginile cu celebrul personaj Nelu Curca. Acesta avea aspectul unui preot, iar la scurt timp misterul a fost elucidat. Noul look nu era creat pentru un rol anume, ci reflecta o decizie uluitoare pe care acesta o luase in privinta viitorului sau: a vrut sa se faca preot, iar dorinţa i s-a împlinit. Acum ţine slujbe la Mănăstirea Turnu, de lângă Ploieşti.

Laurentiu Cazan refuză să mai cânte ori să apară în emisiuni de divertisment, deoarece, spune el, în cadrul acestor emisiuni se promovează incultura. Marele compozitor şi chitarist s-a reîntors după mulţi ani în oraşul său natal, Buzău, conform Antena Stars.

Ovidiu Cuncea îşi urmează visul pe care îl are încă de pe vremea când era copil. Când nu este pe scenă, actorul slujeşte în biserică.

Recent, simpaticul actor a participat la un botez în Spania, în comunitatea românilor. Cu multă dăruire, diaconul Cuncea şi-a luat misiunea în serios şi a fost foarte apreciat de enoriaşi.

Actriţa de prim rang a scenei şi cinematografiei româneşti, Mariana Buruiană, s-a retras din lumina reflectoarelor la scurt timp după Revoluţia din ’89. Chiar dacă nu s-a călugărit, şi-a dedicat viaţa credinţei! Autoarea cărţii „Taina mărturisirii”, merge în continuare pe calea rugăciunii, a smereniei şi a iertării.

Citeşte şi Mihai Trăistariu, mărturisiri emoţionante despre moartea mamei sale