Cel mai apreciat spectacol de dans din lume, „Lord of the Dance”, revine la Timişoara

Cel mai apreciat spectacol de dans din lume, "Lord of the Dance", revine la Timişoara. Pe 11 octombrie, la Sala Olimpia, pasionaţii pot urmări cel mai mare show de dans irlandez.

19 sept. 2015, 11:05
Cel mai apreciat spectacol de dans din lume, „Lord of the Dance”, revine la Timişoara

După 20 de ani de spectacol și succes, Michael Flatley prezintă un show cu totul nou, un spectacol de excepție ce a cucerit deja publicul internațional.

Dangerous Games, cu care va veni şi la Timişoara, în 11 octombrie, se anunță a fi spectacolul toamnei. Spectatorii vor vedea o abordare inedită, neașteptată, în care coregrafia, efectele vizuale și luminile îi vor introduce într-o lume mitică și captivantă.

„Spectacolul de sunet și imagine, cunoscut în întreaga lume drept cel mai de succes show exprimat prin limbajul universal al dansului, prezintă de fapt o incursiune în folclorul irlandez, bazată pe lupta dintre Bine și Rău”, spun reprezentanţii organizatorulorilor-

În noul show, Dangerous Games, Michael Flatley a decis să păstreze pentru public câteva dintre numerele celebre din Lord of the Dance, însă grandioasei reprezentații i-au fost adăugate proiecțiile holografice 3D, un sistem ce combină iluziile optice cu tehnologiile de ultim moment, pentru a crea efecte vizuale tri-dimensionale, oferind spectatorilor o experiență unică.

„Lupta dintre Bine și Rău este mai acerbă ca niciodată, publicul va fi pentru câteva ore parte a unei lumi mitice în care lupta dintre personajele pozitive și spiritele rele se va face pe aceeași scenă„, mai spun organizatorii spectacolului.