Cel mai TÂNĂR alcoolic are 2 ANI. Vezi cum dă pe gât sticle de băutură

La numai 2 ani, Cheng Cheng, un băieţel din China, nu ştie încă să vorbească bine, dar se pericepe să bea alcool. El ar putea fi chiar cel mai mic alcoolic din China sau, poate din lume.

RomaniaTV.net
25 iun. 2014, 20:34
Cel mai TÂNĂR alcoolic are 2 ANI. Vezi cum dă pe gât sticle de băutură

Cheng Cheng este un băieţel din provincia chineză Anhui, din estul ţării. Când era bebeluş, laptele mamei nu reuşea să îi potolească ţipetele, ci numai vinul. Acum, când a ajuns la vârsta de 2 ani, Cheng Cheng ţipă ca să i se dea alcool, iar când pune sticlala gură, nu o mai lasă.

În zadar se chinuiesc acum părinţii lui să îl treacă pe lapte, pentru că băiatul a prins gustul alcoolului. De fapt, părinţii vor să îl obişnuiască cu laptele pentru că le este frică să nu li se ia copilul de către autorităţile chineze.

Cheng Cheng ar putea fi cel mai „tînăr” alcoolic din China. Mătuşa lui, Cai Teng, spune: „Noi, toată familia, credem deja că acest copil va bea foarte mult atunci când va fi mare. Este cu ochii numai pe sticlele de alcool. Noi ne străduim să păstrăm băuturile alcoolice în locuri în care el nu le poate vedea”.

Femeia a mai spus că în timpul festivalurilor din China, când familiile se reunesc în asemenea ocazii şi beau câte un pahar de alcool, Cheng Cheng plînge şi ţipă să i se dea şi lui de băut.

Medicii au explicat că, la vârsta lui, organele nu sunt încă bine dezvoltate, iar alcoolul nu face decât rău dezvoltării copilului şi stării lui de sănătate.