Ciocniri violente între protestatarii şi susţinătorii lui Donald Trump VIDEO

Susţinătorii şi opozanţii lui Donald Trump, candidatul prezumtiv al republicanilor la preşedinţia Statelor Unite, s-au ciocnit violent în apropierea unui eveniment de campanie din San Diego. Autorităţile au intervenit promt şi au arestat 35 de persoane.

28 mai 2016, 12:01
Ciocniri violente între protestatarii şi susţinătorii lui Donald Trump VIDEO

Donald Trump participa la un eveniment de campanie în San Diego, unde îşi promova politicile înainte de primarele din California. Conservatorul a promis să construiască un zid pentru a îi ţine pe imigranţi departe de California, care se învecinează cu statul mexican, potrivit news.ro.

Imediat după încheierea evenimentului din centrul de convenţie, susţinătorii miliardarului au dat nas în nas cu protestatarii adunaţi pe străzile învecintate, iar violenţele au izbucnit imediat.

Zeci de poliţişti au intervenit pentru a îi separa, iar mai mulţi protestatari au escaladat zidurile centrului de convenţie pentru a arunca cu sticle de apă în forţele de ordine.

Mă opun limbajului plin de ură, bigot şi rasist pe care îl promovează Donald Trump, dar şi aroganţei şi intoleranţei de care dă dovadă”, a declararat un protestatar de pe străzile San Diego.

Autorităţile au confirmat că 35 de persoane au fost arestate pentru violenţe, însă nu au fost înregistrate pagube materiale sau umane.

Donald Trump a mulţumit poliţiei din San Diego pentru intervenţia lor promptă.

CITEŞTE ŞI: Donald Trump renunţă la dezbaterea cu Bernie Sanders