CM 2018. Fox TV şi-a cerut scuze pentru comportamentul lui Robbie Williams la ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale

Compania de televiziune Fox, care a difuzat ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale de fotbal 2018, şi-a cerut scuze pentru gestul obscen făcut de Robbie Williams, invitat să cânte la eveniment.

15 iun. 2018, 09:57

Robbie Williams interpreta piesa „Rock DJ” – ca parte a ceremoniei de deschidere care a avut loc pe stadionul Lujniki din Moscova, înaintea partidei inaugurale, Rusia-Arabia Saudită – când a ridicat degetul mijlociu direct la o cameră de filmat. Potrivit presei internaţionale, cântăreţul ar fi articulat cuvintele „Am făcut asta gratis„.

Citeşte şi LIVE TVR EGIPT-URUGUAY CM 2018. Al doilea meci de la mondiale, ziua lui Salah

Într-un comunicat remis The Hollywood Reporter, Fox a transmis: „Ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale 2018 a fost un eveniment produs de o terţă parte şi difuzat live de Fox. Întrucât a fost difuzat live, nu aveam cum să ştim ce se va întâmpla în timpul recitalului lui Robbie Williams şi ne cerem scuze„.

Robbie Williams a întreţinut atmosfera înainte de startul partidei inaugurale, sub privirile preşedintelui rus Vladimir Putin şi ale lui Gianni Infantino, preşedintele FIFA, care au susţinut câte un discurs.