Corneliu Vadim Tudor, ULTIMA APARIŢIE televizată VIDEO

Ultima apariţie publică a lui Corneliu Vadim Tudor a fost la România TV. Preşedintele Partidului România Mare a avut aceeaşi atitudine tranşantă, însă nu au lipsit şi glumele care îl caracterizează.

14 sept. 2015, 17:41
Corneliu Vadim Tudor, ULTIMA APARIŢIE televizată VIDEO

Corneliu Vadim Tudor a fost invitat, vineri seară, 11 septembrie, la România TV, unde a dezbătut diverse subiecte alături de avocatul Aurelian Bădulescu şi Luis Lazarus.

„Exista un ministru de Externe al noului stat român, la final de secol XIX, Vasile Boierescu şi el spunea aşa: pentru a fi un bun om politic îţi trebuie trei calităţi: trebuie să fii cinstit, să fii patriot şi să ai o judecată sănătoasă. Daca ai două şi nu o ai pe cealaltă, te-ai sinucis„, spunea Vadim Tudor în emisiunea de vineri seară, de la România TV.

În ultima sa apariţie TV, Vadim Tudor a comentat o înregistrare în care consiliera din Primăria Capitalei ţinea un discurs halucinant cu boi, triburi şi Burebista. „Fata este plecată rău cu sorcova. Eu ştiu textul ăsta, e mai elaborat. L-am auzit şi nu mi-a venit să cred că poate intra într-o structură de conducere cineva cu probleme psihice de genul acesta„, a spus Corneliu Vadim Tudor despre consiliera de la Primăria Capitalei, Simona Creţu.

Vadim a vorbit şi despre cele mai misterioase cazuri: moartea lui Mihail Bălăşescu, dar şi a Elodiei Ghinescu. „Toate demersurile mele, şi slava Domnului că am antene peste tot, s-au soldat cu eşec. Nu am reuşit să aflu mai mult decât aţi aflat voi, numai semne de întrebare. Este o crimă cu sadism„, a mai spus acesta.