Crimă cu sânge rece în Harghita: O tânără a fost înjunghiată în propria casă

O tânără de 26 ani din Gheorghieni, judeţul Harghita, a fost înjunghiată şi lăsată să zacă într-o baltă de sânge în propria casă. A fost găsită fără suflare de o vecină care a observat uşa deschisă la apartament. Poliţiştii nu l-au găsit încă pe atacator, iar misiunea lor este extrem de dificilă: iau în calcul varianta unei crime din gelozie, jaful sau chiar uciderea din răzbunare.

RomaniaTV.net
05 nov. 2013, 06:53
Crimă cu sânge rece în Harghita: O tânără a fost înjunghiată în propria casă

Tânără de 26 de ani locuia singură într-un apartament închiriat. Tragedia a fost descoperită de o vecină care a observat uşa apartamentului între-deschisă. Când a pătruns în interior, femeia a avut o imagine de coşmar: cadavrul femeii zăcea pe jos, într-o baltă de sânge, potrivit România TV.

Poliţiştii au ajuns la concluzia că aceasta a fost ucisă cu mai multe lovituri în zona gâtului, dar şi a toracelui. Anchetatorii au acum un cerc de suspecţi pe care îi vor audia.

Surse din anturajul fetei spun că aceasta ar fi avut o relaţie cu un bărbat însurat. Procurorii iau în calcul atât jaful, cât şi uciderea din gelozie sau chiar din răzbunare.