Cristi Borcea are probleme în căsnicie? Vezi ce a făcut Alina după ce a aflat că soţul ei mai are un copil

Se pare că veştile din ultima perioadă au agitat apele în familia lui Cristi Borcea. El şi-a petrecut prima zi de naştere după gratii, iar la vizită nu s-au înghesuit să-l felicite decât fosta soţie, Mihaela, şi cei trei copii ai lor.

19 ian. 2015, 11:24
Cristi Borcea are probleme în căsnicie? Vezi ce a făcut Alina după ce a aflat că soţul ei mai are un copil

În urmă cu câţiva ani petrecea cu fast la munte sau pe plajele însorite din Miami. Sâmbătă însă, Cristi Borcea şi-a serbat prima zi de naştere după zăbrele. La Poarta Albă nu a fost forfotă mare, iar „cel mai dorit bărbat din România” a primit o singură vizită. Mihaela, cea de care-l leagă 22 de ani de căsnicie, şi-a făcut apariţia sâmbătă, pe-nserate. Ea a fost însoţită de fiul Patrick şi gemenii Antonia Melissa şi Mihai Angelo.

Potrivit click.ro, se pare că verdictul dat vineri de judecători în cazul avocatei Simona Voiculescu, cea care i-a cerut lui Borcea să-şi recunoască fetiţa pe care o au împreună, nu i-a căzut deloc bine actualei soţii, Alina Vidican.

Tânăra, care e însărcinată pentru a doua oară, a preferat să rămână acasă. Testele ADN au arătat că fata avocatei, Carolyn, e copilul dinamovistului.

Vezi: Motivul INCREDIBIL pentru care Cristi Borcea face cât mai mulţi COPII

Borcea are trei copii din căsnicia cu Mihaela: gemenii Mihai Angelo şi Antonia Melissa – de 11 ani – şi pe Patrick, de 16 ani. În 2012, fostul director executiv de la Dinamo s-a căsătorit cu Alina Vidican şi, împreună, au un băieţel de aproape trei ani, George Alexandru, care s-a născut la Miami. Alina Vidican este din nou însărcinată, astfel că Borcea se îndreaptă spre copilul cu numărul şase.