Cristian Borcea, eliberat condiţionat: A fost o perioadă grea, patru ani de sacrificii. Trebuie să merg cel puţin o lună la psihiatrie

Publicat: Luni, 02 Iulie 2018 08:27 // Actualizat: Luni, 02 Iulie 2018 17:16 // Sursa: romaniatv.net

Cristian Borcea este din nou un om liber. Magistraţii Tribunalului Ilfov au decis luni să-l elibereze condiţionat pe Cristian Borcea. Decizia este definitivă. Luni după-amiază, Cristi Borcea a părăsit Penitenciarul Jilava, iar la poarta închisorii a fost aşteptat de iubita lui, Valentina Pelinel, care i-a sărit în braţe şi l-a sărutat cu foc.

Cristi Borcea a fost eliberat condiţionat.

"A fost o perioadă foarte grea. Dacă nu aş fi avut familia, şi în primul rând pe Valentina, nu ştiu dacă şi cum treceam. Este cel mai greu să stai departe de copii, de Valentina, pentru că au fost patru ani de sacrificii", a spus Borcea.

Întrebat dacă urmează nunta cu Valentina Pelinel, Cristi Borcea a răspuns: "Asta o să aflaţi la momentul potrivit".

"După această perioadă trebuie să merg cel puţin o lună la psihiatrie. Să nu credeţi că o perioadă aşa de lungă nu lasă urme. Am ajuns la patru medicamente psihotrope pe seară. Problemele pe care le am, dar uşor, usor.... Începi să apreciezi mai mult oamenii de lîngă tine, să petreci mai mult timp cu oamenii care au fost lângă tine în momentele grele şi să aprecieză fiecare zi ca şi cum ar fi ultima", a mai spus Borcea.

 

Fostul acţionar de la Dinamo era singurul condamnat în dosarul "Transferurilor de jucători" care rămăsese încarcerat.

Recent, tatăl omului de afaceri anunţa că familia Borcea se pregăteşte de nuntă. Mai exact, Cristi Borcea se va căsători cu iubita lui Valentina Pelinel, cu care ar şi un băiat.

Magistraţii Tribunalului Ilfov au dispus, luni, eliberarera condiţionată a fostului acţionar al Dinamo Cristian Borcea. Magistraţii au admis contestaţia acestuia la sentinţa din luna mai a Judecătoriei Sectorului 4 Bucureşti care a respins cererea. 

Cristian Borcea a fost încarcerat la Penitenciarul Jilava după ce a fost condamnat definitiv, în anul 2014, de Curtea de Apel Bucureşti, la şase ani şi patru luni de închisoare cu executare în dosarul "Transferurilor de jucători".

În dosarul ”Transferurilor de jucători” au fost condamnaţi Ioan Becali şi Cristian Borcea la câte şase ani şi patru luni de închisoare, Victor Becali la patru ani şi opt luni de închisoare, George Copos la trei ani şi opt luni de închisoare, Mihai Stoica la trei ani şi şase luni de închisoare, Gheorghe Popescu la trei ani, o lună şi zece zile de închisoare, iar Jean Pădureanu şi Gheorghe Neţoiu la câte trei ani şi patru luni de închisoare.

În luna februarie a acestui an, magistraţii instanţei supreme au decis achitarea lui Cristian Borcea în dosarul privind mita dată fostei judecătoare Geanina Terceanu. În acest dosar, Victor Becali a fost condamnat la cinci ani şi opt luni de închisoare, Ioan Becali a primit şapte ani şi patru luni de închisoare, iar Geanina Terceanu a fost condamnată la şapte ani de închisoare.

Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.6639
RON
19 Nov
noapte 0 °
zi 3 °
Ultimele joburi adaugate
24 H