CSU CRAIOVA – GAZ METAN MEDIAŞ 1-0. Craiova în PLAY-OFF, Gaz Metan pică în PLAY-OUT

Formaţia CSU Craiova a învins, duminică seară, pe Stadionul Nicolae Dobrin din Piteşti, echipa Gaz Metan Mediaş, cu scorul 1-0 (0-0), în etapa a XXVI-a, ultima a sezonului regulat al Ligii I, şi va juca în play-off. Medieşenii sunt pe locul şapte în clasament şi vor evolua în play-out.

05 mart. 2017, 16:00
CSU CRAIOVA – GAZ METAN MEDIAŞ 1-0. Craiova în PLAY-OFF, Gaz Metan pică în PLAY-OUT

CSU CRAIOVA – GAZ METAN MEDIAŞ 1-0. A marcat BANCU, min. 61.

Printre persoanele care au venit la această partidă se numără și fostul primar al Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, care în prezent e ministrul muncii. Oltenii au fost susținuți și de glorii precum Emil Săndoi și Nicolae Negrilă.

Suporterii lui CSU au afișat mesajul: „Așteptăm maxima generației voastre. Dăruiți-vă pentru culorile alb albastre”.

Gaz Metan a ratat calificarea în play-off-ul Ligii I, după ce a pierdut meciul cu CSU Craiova, la Pitești, scor 0-1. Antrenorul medieșenilor susține că echipa sa n-a ratat calificarea din cauza acestui meci, ci după alte partide din trecut.

„N-am avut nicio șansă. E o finală pierdută. Noi n-am pierdut calificarea acum, ci în alte meciuri. Acum avem obiectiv evitarea retrogradării. Trebuia să facem egal cu Astra, nu aveam voie să pierdem acasă cu CFR. Șanse am avut de-a lungul sezonului, dar asta e”, a declarat Cristi  Pustai la Digi Sport.