Cum încearcă o fetiţă de 6 ani să îşi împace părinţii care s-au despărţit FOTO VIDEO

O fetiţă din Canada a impresionat reţelele de socializare când a rugat-o pe mama ei să se împace cu tatăl copilei, de care femeia se despărţise. "Dacă eu pot fi drăguţă, înseamnă că toată lumea poate", a spus fetiţa de 6 ani, Tiana, care îi ţinuse un discurs impresionant mamei ei, încercând să o convingă să se împace cu partenerul ei de viaţă.

22 sept. 2015, 09:32

Tiana asistase la scena în care mama şi tatăl ei se certaseră în curtea casei şi avuseseră un schimb dur de cuvinte. Acela a fost momentul în care Tiana a hotărât să ia atitudine şi a început discursul moralist în faţa mamei ei .

Tiana s-a aşezat pe scări, calmă şi a început să vorbească cu mama ei, implorând-o să se împace cu tatăl fetiţei. „Mamă, eşti gata să fii prietenă cu el”, a întrebat-o Tiana pe mama ei, care i-a răspuns „DA!”.”Încearcă să nu mai faci un caz din toate astea şi să fiţi prieteni. Aş vrea să nu mai fie atâta supărare. Încearcă să faci tot ce este mai bine (…) Nu mai vreau să fiu plimbată şi eu şi tata de colo-colo. Vreau ca tu şi tatăl meu să stăm împreună şi să fim prieteni”, i-a mai spus Tiana mamei ei.

Citeşte şi Vicenzo vorbeşte despre despărţirea de Antonia: Şansele noastre de împăcare sunt minime

„Nu încerc să fiu răutăcioasă, vreau doar să fim cu toţii prieteni. Iar dacă eu potsă fiu drăguţă, atunci cred că toată lumea ar putea fi drăguţă (…) Vreau ca mama mea, tatăl meu şi toţi ceilalţi să fim prieteni. Vreau ca toată lumea să zâmbească”… a mai spus Tiana.

Morala de 3 minute pe care Tiana i-a ţinut-o mamei ei a fost postată pe reţelele de socializareşi a făcut peste 6 milioane de vizualizări. La sârşit, mama fetiţei a fost foarte emoţionată şi i-a mulţumit fetiţei pentru lecţia de viaţă pe care i-a dat-o.

Mama fetiţei a recunoscut că a fost impresionată până la lacrimi de discursul plin de înţelepciune al fiicei sale şi, la sfârşit, a izbucnit în lacrimi. „Mulţumesc Tiana”, a spus femeia care şi-a sărutat şi îmbrăţişat fetiţa.