Cum sfida Cristi Borcea sistemul peniteniciar. Scria cărţi în timp ce lucra la spălătoria puşcăriei

Corpului de Control al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor au descoperit o serie de anomalii care privitoare la Cristi Borcea, în timpul detenţiei acestuia la Penitenciarul Poarta Albă.

26 ian. 2016, 09:39
Cum sfida Cristi Borcea sistemul peniteniciar. Scria cărţi în timp ce lucra la spălătoria puşcăriei

Inspectorii ANP au descoperit că fostul acţionar dinamovist Cristian Borcea ar fi predat o recenzie de carte la Penitenciarul Poarta Alba, deşi în momentul acela el era transferat la Jilava. Totodată, Borcea era pontat pentru două activităţi în acelaşi timp, scriitor, şi spălător de rufe, conform graficului de pontaj el scriind recenzii de carte chiar şi când lucra la spălătorie.

Citeşte şi Alina Vidican, probleme cu legea din cauza lui Borcea. Ce au descoperit cei de la penitenciar

În perioada octombrie-noiembrie 2014, Borcea Cristian a obţinut 45 de credite pentru Recenzii, activităţi care au fost planificate în acelaşi interval cu cel în care deţinutul a fost pontat pentru activităţi productive, pentru care a beneficiat de 13 zile de câştig„, se arată în raportul Corpului de Control, citat de România TV.

Citeşte şi Dezvăluiri stupefiante despre viaţa lui Cristi Borcea, în puşcărie. Vorbea toată noaptea la telefon, cu amantele

Deţinutul Borcea Cristian a primit 10 credite pentru activitatea de recenzie de carte, cu dată de predare de 30.10.2014, deşi la data de 29.10.2014 a fost transferat la Penitenciarul Jilava pentru afaceri judiciare„, au mai constatat inspectorii.