Dacian Cioloş: Nu am fost, nu sunt şi nu o să fiu niciodată ofiţer acoperit

Dacian Cioloş ofiţer acoperit. Premierul Dacian Cioloş a declarat, marţi, în contextul discuţiilor privind legea cartelelor prepay, că nu a fost şi nu va fi niciodată ofiţer acoperit, şi că ar trebui lăsate la o parte teoriile conspiraţiei.

29 mart. 2016, 07:36
Dacian Cioloş: Nu am fost, nu sunt şi nu o să fiu niciodată ofiţer acoperit

Dacian Cioloş ofiţer acoperit. Premierul Dacian Cioloş a declarat, marţi, în contextul discuţiilor privind legea cartelelor prepay, că nu a fost şi nu va fi niciodată ofiţer acoperit, şi că ar trebui lăsate la o parte teoriile conspiraţiei, fiind nevoie de o dezbatere publică privind legislaţia.

„Nu am fost şi nu o să fiu niciodată ofiţer acoperit”, a declarat Cioloş. El a mai spus că au fost tot felul de interpretări după ce a făcut acele afirmaţii şi că este nevoie de o dezbatere publică, iar teoriile conspiraţiei ar trebui lăsate la o parte. Dacian Cioloş a insistat că legea privind cartelelor prepay este o decizie care revine Parlamentului.

„Vreau să fie foarte clar: nu am niciun interes, nu am avut niciun obiectiv ascuns când am spus lucrurile astea (despre folosirea cartelelor prepay din România – n.r.). Cred că e important să ne învățăm în societatea românească să discutăm așezat și să luăm decizii în cunoștință de cauză. Nici n-am spus că trebuie luată o decizie sau alta. Am spus că avem nevoie de o dezbatere în societatea românească, cu cărțile pe masă, asta am spus. N-am spus-o pentru că aș fi… cum am văzut acum unele interpretări că sunt ofițer acoperit că am spus lucrul ăsta. N-am fost și nu sunt și n-o să fiu niciodată și nu pentru asta spun niște lucruri. Spun pentru că eu cred că trebuie să ne însănătoșim și să lăsăm deoparte pe cât posibil astfel de interpretări de teoria conspirației, că iese un prim-ministru să spună niște lucruri pentru că are ceva ascuns să promoveze”, a declarat Cioloș, înainte de a participa la bilanțul ANAF pe 2015.

Citeşte şi: Dacian Cioloş: Nu am spus că în atentatele de la Bruxelles s-au folosit cartele pre-pay din România