Dan Negru, DECLARAŢII-ŞOC despre DRAMA lui Nelu Ploieşteanu. „Un medic a sfătuit-o pe mamă să-şi ucidă copilul!”

Mihăiță, băuiatul lui Nelu Ploieşteanu, a murit pe pe 20 aprilie, la doar 32 de ani, după ce a trăit toată viața imobilizat la pat

23 apr. 2018, 08:37
Dan Negru, DECLARAŢII-ŞOC despre DRAMA lui Nelu Ploieşteanu. „Un medic a sfătuit-o pe mamă să-şi ucidă copilul!”

Tânărul s-a născut perfect sănătos, dar un vaccin i-a cauzat o boală cumplită, tetrapareză spastică și encefalopatie. Fiul lui Nelu  și al Elenei Ploieșteanu și-a petrecut ultima lună din viață în spital.

NOI DEZVĂLUIRI. Cum a murit fiul lui Nelu Ploieşteanu. Prima reacţie a mamei

Elena Ploieșteanu l-a îngrijit zi și noapte pe Mihăiță, de la vârsta de două luni, și l-a iubit nespus de tare. Dan Negru a vorbit despre situația familiei Ploieșteanu și a dezvăluit că, în urmă cu 20 de nai, un medic a sfătuit-o pe soția lui Nelu Ploieșteanu să scape de copilul bolnav. Mai mult, se pare că medicul încă profesează în România.

Dramă TERIBILĂ pentru Nelu Ploieşteanu! Fiul artistului a murit!

„Dacă vrei să scapi, fă-i un duş fierbinte şi deschide geamurile. O să-l traga curentul şi o să moară” i-a spus Elenei Ploiesteanu un medic, acu’ vreo 20 de ani, vorbind despre copilul ei care era paralizat la pat. Nelu Ploiesteanu, tatăl, spunea îngrozit povestea. Azi, copilul a murit dar la 20 de ani după ce doctorul a sfătuit-o pe mama sa-şi ucidă copilul! Medicul încă profesează in România!? Povestea de dincolo de zâmbetul lui nea Nelu… Cunosc totuşi medici romani admirabili! Mulți!”, a scris Dan Negru pe Facebook.