DANSEAZA PRINTRE STELE 19 OCTOMBRIE: Schimbare importantă în juriu

DANSEAZA PRINTRE STELE 19 OCTOMBRIE: Duminică, de la 20:30, Bruce, coregraful care a făcut echipă la „Dansează printre stele” cu frumoasa Cosmina Păsărin, se alătură doar în această ediție juriului emisiunii, format din Mihai Petre, Jojo și Igor Munteanu

19 oct. 2014, 12:15
DANSEAZA PRINTRE STELE 19 OCTOMBRIE: Schimbare importantă în juriu

DANSEAZA PRINTRE STELE 19 OCTOMBRIE: Eleganța și strălucirea sunt la loc de cinste în show-ul „Dansează printre stele”, difuzat de Antena 1 duminica, de la 20:30, iar Lili Sandu, Jojo și concurentele vor purta rochii de peste 50.000 de lei

Doar rochia frumoasei Lili Sandu valorează mai bine de 16.000 de lei. Perechile au repetat toată săptămâna pentru a pune în scenă coregrafii sensibile, care să reflecte dorința, tema acestei ediții, iar din spectacolul de mâine seară nu vor lipsi cha cha, paso doble, slow foxtrot, vals, quickstep, vogue și tango.

Începutul celei de-a treia ediții a emisiunii va fi sfârșitul perioadei în care telespectatorii și-au putut vota favoriții. Clasamentul final, obținut în urma notelor acordate de membrii juriului și a notelor telespectatorilor, va stabili cele două echipe care trebuie să execute dansul decisiv, în urma căruia încă o echipă va părăsi competiția.

Grav accidentată, Elena Voscoboinic a primit de la medici o veste dură: nu va putea dansa în această săptămână, iar Vladimir Drăghia a fost nevoit să își continue lupta în pași de dans alături de o nouă parteneră. Cine va fi apariția surpriză de pe ringul de la „Dansează printre stele”, telespectatorii Antena 1 vor afla urmărind ediția de mâine a emisiunii.

DANSEAZA PRINTRE STELE 19 OCTOMBRIE: Bruce, coregraful care a făcut echipă la „Dansează printre stele” cu frumoasa Cosmina Păsărin, se alătură doar în această ediție juriului emisiunii, format din Mihai Petre, Jojo și Igor Munteanu. Bruce se va afla în situația delicată de a-și evalua foștii colegi. „Să fac parte din juriu este o șansă de a-mi arăta cunoștințele și experiența dobândite până acum și este o onoare pentru mine. Îmi va fi însă foarte greu să jurizez concurenții, deoarece i-am cunoscut pe toți și m-am atașat de ei. Voi fi obiectiv și voi nota exact evoluția lor pe scena „Dansează printre stele”, a mărturisit coregraful.

Tot în ediția de mâine, Delia și Horia Brenciu cântă live piesa lor, lansată de curând, pentru că vor să convingă toți telespectatorii că „Inima nu vrea”.

DANSEAZA PRINTRE STELE 19 OCTOMBRIE: O nouă accidentare

Nu trece o săptămână fără ca repetițiile pentru show-ul „Dansează printre stele” să nu lase amintiri dureroase concurenților

Săptămâna aceasta, Vladimir Drăghia a rămas fără parteneră, pentru că Elena Voscoboinic s-a accidentat grav la un picior, iar medicii i-au interzis să danseze. Elena are entorsă de gradul al II-lea, ligamentele din capsula articulară îi sunt afectate și merge zilnic la kinetoterapeut.

Aflat în situația de a nu-și mai putea continua evoluția în concurs, Vladimir a început să repete alături de o prezență feminină la fel de senzuală ca Elena.

Cei doi au început deja să repete și speră să ia note cât mai mari duminică. „Ieri am repetat toată ziua. Mâine sper să terminăm coregrafia dansului din ediția aceasta. Elena este lângă noi, ne ajută cum poate, încearcă să se implice cât mai mult în coregrafie. Eu încă mai sper că va reuși să își revină până duminică”, a mărturisit Vladimir Drăghia.

DANSEAZĂ PRINTRE STELE. Cât au slăbit vedetele la antrenamente

Repetă de dimineața până seara, iar antrenamentele sunt de-a dreptul epuizante. Totul pentru a face o figură bună pe scena dansului, duminică, 5 octombrie, când Antena 1 difuzează în direct prima ediție a celui mai apreciat show de dans din lume, „Dansează printre stele”.

Chiar dacă toți concurenții depun efort până la epuizare, organismul fiecăruia a reacționat diferit în toată această perioadă de antrenamente. Așa se face că unii dintre ei au slăbit, iar alții… s-au îngrășat. Cine a luat și cine a pierdut în greutate?

Speak: ”Am slăbit cam 2-3 kilograme, însă sunt fericit că acum pot mânca orice fără să mă gândesc că se depune inestetic. Efortul fizic mă ajută să-mi mențin condiția fizică.”

Alina Pușcaș: ”Nu am scăzut în greutate, dimpotrivă. Din păcate, am „câștigat” vreo 2 kilograme pentru că efortul susținut îmi cam dă poftă serioasă de mâncare, iar în condițiile în care noi terminăm antrenamentele în jur de ora 19 și atunci mi s eface foame… vă dați seama! Este clar de ce nu am slăbit. În plus, dragul meu partener este înnebunit după dulciuri și aduce la fiecare antrenament ciocolată sau orez cu lapte. Cum să slăbesc?”
Muneer: ”Cred că am slăbit 2 kilograme.”

Raluka: “Nu am slăbit, din contră, m-am îngrășat pentru că nu am timp să merg la sală și mănânc mai mult.”

Nicolai Tand: ”Chiar nu știu să vă spun și nici nu mă preocupă acest aspect.”

Diana Munteanu Niculescu: ”N-am slăbit, dar simt o tonifiere.”

Cosmin Seleși: ”Pe cântar acul nu a coborât, dar am scăzut, totuși, câțiva centimetri în talie.”

Cosmina Păsărin: “Am slăbit vreo 2 kilograme, deoarece în primele zile de repetiții am fost destul de stresată, pofta de mâncare a fost scăzută și nu am avut o alimentație corespunzătoare. Acum, după ce am trecut cu brio peste perioada de acomodare, lucrurile au revenit la normal.”

Alina Eremia: ”De când am început antrenamentele, am mai slăbit două kilograme. Eu eram oricum în plin proces de slăbire, în urma căruia am reușit sa scap de 10 kilograme.”

Mihai Ristea: ”De când m-am apucat de repetiții nu m-am cântărit, dar mi se tot spune că pare că am slăbit. Nu știu dacă Luiza a slăbit sau eu m-am obișnuit cu ea, dar pe ea o ridic mult mai ușor acum.”

Sandra Izbașa: ”Mă mențin la aceeași greutate, probabil că uneori mai pun sau mai scad 200 de grame, dar cam atât.”
Vladimir Drăghia: ”Nu am scăzut în greutate.” 

Circa 150 de costume sunt pregătite pentru fiecare ediţie, plus rezerve, scrie click.ro. Rochiile concurentelor sunt făcute la comandă, din materiale speciale. Preţurile lor variază între 1.000 şi 3.000 de euro, în funcţie de cât sunt de preţioase şi de greu de realizat.

Citeşte şi DANSEAZA PRINTRE STELE 19 OCTOMBRIE: Schimbare importantă în juriu

Echipa de stilişti ştie pe de rost măsurile la pantofi ale tuturor concurenţilor şi ale membrilor baletului emisiunii, precum şi măsurile la sutien ale tuturor fetelor care dansează duminică de duminică. Se estimează că până la finalul sezonului vor fi folosite peste 1.000 de perechi de pantofi.

Tălpile pantofilor de dans sunt din piele special tratată, pentru a fi flexibilă şi pentru a avea mereu aceeaşi aderenţă. Trebuie însă umezite înainte de intrarea în scenă, ca să nu alunece pe parchet, dar concurenţii, copleşiţi de emoţii, mai uită uneori să facă asta.

Machiajul pentru prezentatori, concurenţi şi membrii baletului durează 7 ore.

Citeşte şi DANSEAZA PRINTRE STELE: Cosmina Păsarin şi Bruce părăsesc competiţia

7 hairstilişti, coordonaţi de Adi Perjovschi, 7 make-up artişti, coordonaţi de Corina Hera, şi 4 stilişti au grijă de înfăţişarea celor care intră pe scenă.

200 de agrafe, 5 tuburi de 400 ml de fixativ, 2 tuburi de spray de volum, 1 spray de luciu şi o cutie de pastă modelantă folosesc hairstiliştii în fiecare duminică la „Dansează printre stele”.

70 de oameni trebuie aranjaţi pentru spectacol.

Aproximativ 200 de porţii de mâncare şi 20 de litri de cafea sunt pregătiţi pentru întreaga echipă, în ziua respectivă.