Contul Mihaelei Rădulescu a fost BLOCAT de Facebook. Decizie BOMBĂ în instanţă

Profilul personal al Mihaelei Rădulescu a fost şters de Facebook, nemaifiind vizibil pe reţeaua de socializare, unde a mai rămas activă doar pagina sa oficială. Decizia Facebook a venit după ce vedeta a postat mai multe mesaje denigratoare la adresa fostului soţ al bunei sale prietene, Dana Budeanu. În plus, instanţa de judecată i-a interzis Mihaelei Rădulescu să mai posteze pe Facebook materiale despre reclamant, până la soluţionarea cauzei, după on acţiune intentată de firma Trăilă, Stratulat, Almăşan, Albulescu Attorneys At Law. 

18 dec. 2014, 13:45
Contul Mihaelei Rădulescu a fost BLOCAT de Facebook. Decizie BOMBĂ în instanţă

În ultimele săptămâni, Mihaela Rădulescu a făcut, pe Facebook, o serie de dezvăluiri denigratoare, care nu pot fi reproduse, despre fostul soţ al Danei Budeanu, iar acesta a dat-o în judecată, revoltat că prezentatoarea TV îl defăimează.

În plus, prin firma Trăilă, Stratulat, Almăşan, Albulescu Attorneys At Law, Facebook a fost notificată în legătură cu încălcarea regulilor reţelei de socializare şi toate cele cinci postări neconforme au fost şterse. Mai mult, profilul Mihaeelei Rădulescu a fost ŞTERS de Facebook pentru încălcarea repetată a regulilor. 

Instanţa i-a dat dreptate lui Radu Budeanu, iar Mihaela Rădulescu a fost obligată, prin ordonanţă preşedinţială, să nu mai posteze pe Facebook nimic care ar putea aduce atingere intereselor reclamantului. Fostul soţ al Danei Budeanu cere despăgubiri de un milion de lei. 

Potrivit portalului instanţelor de judecată, Mihaela Rădulescu este obligată „să înlăture materialele defăimătoare referitoare la reclamant de pe pagina personală de pe reţeaua Facebook, precum şi orice trimiteri şi referiri la acestea”. Totodată, instanţa „obligă pârâta să înceteze pentru viitor, până la soluţionarea definitivă a cauzei (…) publicarea oricăror materiale defăimătoare la adresa reclamantului pe pagina personală de pe reţeaua Facebook”.

Decizia instanţei nu este definitivă, însă este o premieră pentru România. Radu Budeanu a fost reprezentat în instanţă de firma Trăilă, Stratulat, Almăşan, Albulescu Attorneys At Law.