DETALII în cazul TRAGEDIEI de pe DN1. Sinucigaşul a mers sute de metri pe contrasens cu FARURILE STINSE

Şoferul care a provocat cumplitul accident pe DN1 în care a omorât cinci oameni nevinovaţi s-a asigurat că gestul lui nu va da greş. Rudele victimelor spun că tânărul a mers câteva sute de metri pe contrasens, cu farurile stinse, ca să nu rateze un impact nimicitor la viteza pe care o avea, informează România TV. Anchetatorii i-au schimbat încadrarea juridică în omor calificat.

30 sept. 2014, 09:26
DETALII în cazul TRAGEDIEI de pe DN1. Sinucigaşul a mers sute de metri pe contrasens cu FARURILE STINSE

Procurorii de la Parchetul Tribunalului Prahova au preluat, luni, de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean dosarul în cazul accidentului, iar surse judiciare afirmau că va fi schimbată încadrarea juridică din „ucidere din culpă” în „omor calificat”, în urma datelor care arată că tânărul de 28 de ani care a provocat accidentul a făcut acest gest cu premeditare, fiind vorba cu certitudine despre o sinucidere.

Citeşte şi Mesajul sfâşietor al iubitei şoferului sinucigaş: „Durere, durere… din vina mea au murit şase suflete”

Varianta este susţinută şi de rudele victimelor care susţin că tânărul a circulat pe DN1 cu 180 de km/h, câteva sute de metri pe contrasens, cu farurile stinse pentru a se asigura că planul său nu dă greş.

Accidentul care a avut loc sâmbătă seară, pe DN 1 şi în urma căruia şase persoane şi-au pierdut viaţa a fost provocat de un tânăr care a vrut să se sinucidă, susţin surse din cadrul anchetei, ipoteza bazându-se pe un mesaj postat de acesta pe o reţea de socializare.

Citeşte şi Prietenii SINUCIGAŞULUI de pe DN 1, ŞOCAŢI. Uite ce mesaje au postat pe FACEBOOK

Cele cinci victime ale accidentului produs de şoferul bucureştean sunt un bărbat de 44 de ani, fiul acestuia de 11 ani, femeia cu care bărbatul urma să se căsătorească şi fiica acesteia, în vârstă de 19 ani, precum şi un al bărbat, prieten al acestora. Accidentul a avut loc sâmbătă seara, pe Drumul Naţional 1, în dreptul Bisericii Călătorului, între Ploieşti şi Câmpina.

Înmormântarea celor cinci victime va avea loc joi.

VEZI şi Cum s-a produs teribilul accident de pe DN 1: SIMULARE VIDEO