DETALII SCANDALOASE în cazul CRIMEI de la un cămin din Iaşi

Dezvăluiri scandaloase ies la iveală din dosarul studentului criminal de la Iaşi, care și-a omorât un coleg și l-a rănit pe celălalt. Chiar tatăl tânărului l-a denunțat, el a sunat la poliția din Roman și a spus unde poate fi găsit cel mai căutat om al momentului. Incredibil, dar polițiștii au răspuns că nu pot interveni pentru că nu au informaţii de la colegii din judeţul vecin. În acest timp, procurorii erau în alertă de gradul 0, informează România TV.

11 nov. 2015, 06:51
DETALII SCANDALOASE în cazul CRIMEI de la un cămin din Iaşi

Detalii incredibile au ieşit la iveală în timpul anchetei. La scurt timp după comiterea faptei, suspectul a fugit. După câteva ore şi-a sunat însă tatăl, i-a spus că se ascunde într-o pădure şi că vrea să vină acasă.

Tânărul părea foarte speriat, motiv pentru care tatăl s-a dus direct la poliţie. Le-a spus oamenilor legii că se teme că fiul său va face un gest necugetat, că ar putea fi capabil chiar de sinucidere.

Citeşte şi El este suspectul pentru crima din căminul din Iaşi FOTO

Surpriza, însă, poliţiştii din Roman care erau de serviciu l-au trimis acasă, i-au spus că n-au fost informaţi despre acest omor de colegii de la Iaşi.

Am mers la Poliţia Roman, băiatul mă sunase, voia să se întâlnească cu mine, dar îi era frică să nu-l bată, am mers la Poliţia Roman, la ofiţerul de serviciu şi mi-a zis că acest caz nu e raportat la Roman şi că nu poate să sune nicăieri. Băiatul m-a sunat şi mi-a zis zona în care este, am zis vă rog frumos mergeţi în zonă că poate face vreo nenorocire, se spânzură sau se aruncă în apă. Eu nu ştiu zona. Mergeţi şi căutaţi sau sunaţi la Iaşi. Mi-au zis că pe ei nu-i interesează că nu-i cazul raportat la Roman„, a spus tatăl suspectului.

Citeşte şi Scene de groază într-un cămin din Iaşi. Un student şi-a înjunghiat colegii, apoi a dat foc camerei

După doar două ore, tânărul a venit la casa părinţilor care l-au adăpostit peste noapte. Abia dimineaţă a fost ridicat de poliţişti şi dus la audieri, fiind şi reţinut. El susţine însă că nu este autorul omorului, spune că în încăpere alături de el şi de cele două victime, se mai afla un bărbat necunoscut care l-ar fi atacat şi pe el.

Citeşte şi Studentul care şi-a înjunghiat cu sânge rece doi colegi a fost prins. Detalii uluitoare ies la iveală