DINAMO – ASTRA 1-4, triplă Alibec şi giurgiuvenii revin pe primul loc în Liga 1

Formaţia Astra Giurgiu a învins echipa Dinamo, scor 4-1, vineri seară, în play-off-ul Ligii I şi a revenit pe primul loc în clasament, în primul meci disputat pe Arena Naţională după cinci luni şi în care Denis Alibec a înscris de trei ori.

RomaniaTV.net
01 apr. 2016, 15:40
DINAMO – ASTRA 1-4, triplă Alibec şi giurgiuvenii revin pe primul loc în Liga 1

UPDATE: Antrenorul Astrei, Marius Şumudică, a scandat alături de galeria echipei Dinamo împotriva Stelei, vineri, la finalul meciului câştigat de giurgiuveni, scor 4-1, pe Arena Naţională, în etapa a IV-a a play-off-ului Ligii I.

UPDATE Atacantul echipei Astra Giurgiu, Denis Alibec, autorul unui hattrick la meciul cu Dinamo, câştigat cu scorul de 4-1, a declarat că şi-a dorit să înscrie la acest joc două goluri şi a menţionat că nu are niciun mesaj pentru Anghel Iordănescu, care nu l-a selecţionat pentru partidele României cu Lituania şi Spania, adăugând însă că el va continua să joace la fel.

„Voiam să dau două goluri, dar am dat trei. Nu am niciun mesaj pentru selecţioner, să se uite la meciuri. Am 87 de kilograme. Eu o să joc în continuare la fel şi sper să fiu acolo în vară. Mi-a părut foarte rău că nu am fost cu Lituania şi Spania, dar mergem mai departe”, a spus Alibec la Digi Sport.

Denis Alibec consideră că Astra Giurgiu are şanse foarte mari la titlu dacă joacă aşa cum a făcut-o în partida cu Dinamo: „Cred că dacă jucăm aşa, avem şanse foarte mari”.

Astra a învins Dinamo, scor 4-1, în primul meci de pe Arena Naţională după cinci luni

Pentru Astra au marcat Boudjemaa ’18, Alibec ’37, ’53 şi ’68, în timp ce Dinamo a punctat prin autogolul lui Alves ’40.

Minutul 18: Morais a pasat de pe stânga în centrul careului lui Boudjemaa, care a marcat cu latul de lângă Filip

Minutul 37: Alibec a primit o pasă de la Teixeira şi a şutat lângă vinclu

Minutul 40: Anton a şutat de la marginea careului, iar Alves a înscris în propria poartă

Minutul 53: Alibec a primit o minge în careu şi a înscris pe jos de lângă Mevlja

Minutul 68: Alibec a marcat de la aproximativ 20 de metri cu un şut lângă bară în stânga lui Cerniauskas

În minutul 73, Lazăr a lovit bara transversală.


DIGI SPORT LIVE VIDEO DINAMO – ASTRA. Dinamo – Astra este meci pe Arena Națională după problemele avute de cel mai mare stadion al țării cu certificatul ISU.

DIGI SPORT LIVE VIDEO DINAMO – ASTRA. ASTRA a început etapa pe primul loc al clasamentului, dar a căzut pe doi după victoria Stelei cu Pandurii. Astra poate reveni totuși în fruntea ierarhiei dacă nu pierde duelul din această seară cu Dinamo.

DIGI SPORT LIVE VIDEO DINAMO – ASTRA. DINAMO are doar remize în partidele din play-off, 1-1 cu Steaua și Pandurii și 0-0 la Tg. Mureș. Dinamo este neînvinsă acasă în ultimele 7 meciuri. Rednic nu-i va avea la dispoziție pe Batin și Bicfalvi, ambii accidentați, în timp ce Șumudică nu-l va avea la dispoziție pe Boubacar.

DIGI SPORT LIVE VIDEO DINAMO – ASTRA. „Abia aştept să mă întâlnesc din nou cu Marius Şumudică, să vedem ce mai zice acum. El m-a făcut cordiţă, dar acum o să spună că eu sunt cea mai mare coardă. Astra are jucători foarte buni și este o echipă bine închegată și organizată. Are jucători de viteză, de stabilitate şi în apărare și în atac. Dacă au rămas de atâta timp pe primul loc, înseamnă că formează o echipă bună. Nu vom lua măsuri speciale pentru Alibec, chiar dacă alături de Hora îl consider cel mai bun atacant din ţară”, a declarat Mircea Rednic înainte de DINAMO -ASTRA, LIVE VIDEO la DIGI SPORT şi ONLINE la RomaniaTV.net.

DIGI SPORT LIVE VIDEO DINAMO – ASTRA. ECHIPE PROBABILE:

Dinamo (4-2-3-1): Cerniauskas – Marc, Puljic, Mevlja, Filip – Ekeng, Anton – Rotariu, Palic, Kortzorg – Gnohere. Antrenor: Mircea Rednic.

Astra (4-2-3-1): Lung – Pedro Queiros, Geraldo Alves, Găman, Junior Morais – Seto, Boldrin – Boudjemaa, Teixeira, De Amorim – Alibec. Antrenor: Marius Șumudică.

DIGI SPORT LIVE VIDEO DINAMO – ASTRA. Meciul DINAMO – ASTRA din etapa a 4-a a play-off-ului din Liga I începe la ora 20:30 şi este LIVE VIDEO la DIGI SPORT şi ONLINE pe RomaniaTV.net.