DIICOT neagă existenţa unui dosar pe numele lui GIANI KIRIŢĂ

Giani Kiriță nu este urmărit penal și nu are nicio calitate în vreun dosar de trafic de droguri, susţin instituțiile abilitate să investigheze astfel de fapte, după ce numele fostului căpitan al lui Dinamo a fost pomenit de presă ca fiind parte dintr-o faptă de trafic de droguri.

31 ian. 2017, 13:36
DIICOT neagă existenţa unui dosar pe numele lui GIANI KIRIŢĂ

Giani Kiriță ar fi fost ridicat de mascați și audiat de procurorii DIICOT, chiar cei care au infirmat pentru Ring că articolele apărute nu au nicio bază reală.

„Nu confirmăm existența unui dosar pe numele lui Giani Kiriță”, a declarat Mihaela Porime, procuror-șef în cadrul DIICOT.

Surse bine informate din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate, au declarat că Giani Kiriță nu este vizat de nicio anchetă: „Am văzut cele scrise în presă însă faptele nu sunt reale. Giani Kiriță nu a fost ridicat niciodată de ofițerii BCCO”.

„Am vorbit cu avocatul meu. O să caut să-mi spăl imaginea în instanță. Sunt uimit de ce s-a scris! Nu este adevărat absolut nimic! Nu m-a căutat nimeni niciodată din partea organelor de anchetă pentru asemenea fapte! Nici mascații, nici nimeni!”, a spus Giani Kiriță.