DINAMO – STEAUA 1-1: Reghecampf, furios pe jucătorii săi: „Nu suntem la grădiniţă”. Iordănescu, atac la arbitri

Laurențiu Reghecampf a fost extrem de nervos pe brigada de arbitri după meciul egal cu Dinamo, 1-1, dar și pe doi dintre fotbaliștii campioanei.

06 mart. 2016, 20:53
DINAMO – STEAUA 1-1: Reghecampf, furios pe jucătorii săi: „Nu suntem la grădiniţă”. Iordănescu, atac la arbitri

DINAMO – STEAUA 1-1: „Trebuia să câștigăm meciul de astăzi. Am avut multe ocazii. Nu pot să înțeleg ce a vrut să facă Hațegan la faza cu cartonașul roșu la Hamroun!

A fost ceva ciudat! Dacă tu nu poți să trimiți afară un jucător care ia roșu nu ai ce căuta la Euro. Acolo l-a trimis pe Filip afară, jucătorul n-a vrut să iasă de pe teren, s-a întors și au reînceput discuțiile, provocând al doilea galben al lui Hamroun!

I-am cerut explicații, dar el e mult prea înalt, mult prea mare să vorbească cu noi. În prima repriză, arbitrul de margine a dat 3-4 faulturi împotriva noastră.

E un punct câștigat până la urmă. Îmi pare rău pentru Hamroun și pentru Papp, ei trebuie să înțeleagă că nu suntem la grădiniță. Noi trebuia să închidem scorul, dar asta e mergem înainte”, a declarat Reghecampf la Dolcesport.

„Doi dintre cei mai valoroşi antrenori, două goluri frumoase, eliminări, dar pretenţiile noastre de la cele două echipe sunt mai mari. Aşteptăm verdictul doctorilor, dar regretăm că un jucător bun, valoros se reaccidentează (n.r. – Ciprian Marica). Cred că trebuie să aşteptăm, competiţia noastră internă acum începe, play-off-ul şi cele mai bune echipe vor da probabil cei mai mulţi jucători la naţională. Exceptând arbitrajul, care mie nu mi-a plăcut, două galerii frumoase, păcat că terenul le-a pus destule probleme jucătorilor”, a spus Iordănescu.
 
Echipa Dinamo a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-1), meciul disputat pe teren propriu, cu Steaua, în prima etapă a play-off-ului Ligii I, în care arbitrul Ovidiu Haţegan a eliminat câte un jucător de la fiecare formaţie, pe Steliano Filip şi pe Hamroun.  
Atacantul stelist Ciprian Marica s-a accidentat şi a fost schimbat în minutul 39, cu Muniru.