Dinamoviştii care au băut în avion şi-au cerut SCUZE. Mesaj citit de pe foaie VIDEO

Ionuț Nedelcearu, unul dintre jucătorii prinși băuți în avionul care transporta naționala U21 în Spania, a transmis un mesaj prin intermediul paginii de facebook a lui Dinamo. Fotbalistul își manifestă regretul față de incidentul petrecut în urmă cu două zile.

23 mart. 2017, 17:20
Dinamoviştii care au băut în avion şi-au cerut SCUZE. Mesaj citit de pe foaie VIDEO

Ionuț Nedelcearu, flancat de Alin Dudea şi Patrick Petre (al patrulea, Vald Olteanu, este împrumutat de Dinamo la Sepsi Sf. Gheorghe, în Liga a II-a), a fost pus să citească de pe o foaie respectivul mesaj.

Cei patru dinamovişti care au bătut în avion vor fi aspru sancţionaţi şi de club. Anunţul lui Dănciulescu

„Vreau să le transmit tuturor suporterilor naționalei și ai lui Dinamo că atât eu, cât și colegii mei regretăm incidentul petrecut zilele trecute și ne cerem scuze față de colegi, antrenori, familie și susținători. Am greșit și știm, dar promitem că nu se va mai repeta niciodată. Suntem conștienți de șansa pe care o avem și de faptul că suntem jucătorii lui Dinamo și nu se poate greși la un asemenea nivel, dar oricine greșește, mai ales la 20 de ani. Vom accepta orice sancțiune și vom face tot ce depinde de noi să revenim în lotul primei echipei și în vederile naționalei. Vă mulțumim!”, a fost mesajul transmis de Ionuţ Nedelcearu.

Fotbaliştii naţionalei de tineret au făcut scandal în avionul de Spania