DNA, decizie BOMBĂ după denunţurile norei lui Măgureanu. Nume grele din politică urmează să fie audiate

Procurorii DNA au început ancheta în şase dosare deschise în urma plângerilor făcute de Alina Măgureanu. Ei au dispus începerea urmăririi penale in rem, iar apoi îi vor chema la audieri pe cei vizaţi.

21 mart. 2016, 14:45
DNA, decizie BOMBĂ după denunţurile norei lui Măgureanu. Nume grele din politică urmează să fie audiate

Este vorba despre nume grele din politică, dar şi din finanţe, dosare care au început în urma denunţurilor făcute de Alina Măgureanu, dar şi de colaboratorul aceseia. Nume importante în aceste dosare precum Crin Antonescu, fostul şef al SRI Virgil Măgureanu, Mugur Isărescu dar şi Elan Schwartzenberg şi Dragos Drobescu.

Procurorii au început urmărirea penală în rem, urmează ca cel mai probabil în perioada următoare, toţi cei vizaţi de aceste plângeri să fie chemaţi să dea declaraţii la DNA, să lămurească toate aspectele, însă în prima etapă vor merge Alina Măgureanu şi colaboratorul său pentru a da declaraţii în faţa procurorilor şi să îşi susţină denunţurile făcute.

Alina Măgureanu a spus despre Crin Antonescu că ar fi făcut intervenţii pentru Virgil Măgureanu la primăria sectorului 1, dar şi pentru Florian Walter. În schimbul acestor intervenţii ar fi primit un apartament pe care l-a cumpărat la un preţ mult mai mic.

Despre Virgil Măgureanu, cei doi spun că ar obţinut un credit de la BRD de aprocimativ 3 milioane de euro cu ajutorul lui Mugur Isărescu.