Două maşini din coloana oficială a Ambasadei Chinei în România, implicate într-un accident grav, în Maramureş

Imagini de ultimă oră din Maramureș. Două maşini din coloana oficială a ambasadorului Chinei în România au fost implicate într-un accident, după ce o dubă a intrat pe contrasens și le-a tăiat calea. Într-una dintre mașini se afla chiar ambasadorul Republicii Populare Chineze.

RomaniaTV.net
25 oct. 2019, 11:16

Ambasadorul R.P. Chineze în România, Jiang YU, se află în judeţul Maramureş pentru a participa la o întâlnire cu mediul de afaceri.

Din nefericire, două dintre maşinile care făceau parte din coloana oficială a ambasadorului, care se îndrepta din Cluj Napoca spre Baia Mare, au fost implicate într-un accident rutier în Buciumi.

„Din primele verificări s-a constatat că şoferul unei autoutilitare, în vârstă de 43 de ani, din Buciumi, a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens, unde a acroşat două autoturisme care circulau din sens opus în coloana oficială. Şoferii implicaţi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero în toate cazurile. Cercetările în acest caz continuă”, a arătat Florina Meteş, purtător de cuvânt IPJ Maramureş.