Două românce în sferturi la Shenzen. Când joacă Soarana Cîrstea şi Monica Niculescu

În absenţa Simonei Halep, câştigătoarea de anul trecut a turneului de la Shenzen, Monica Niculescu şi Sorana Cîrstea sunt româncele care ne reprezintă cu succes anul acesta în China.

03 ian. 2019, 17:43
Două românce în sferturi la Shenzen. Când joacă Soarana Cîrstea şi Monica Niculescu

Vremea potrivnică de la Shenzen, ploaie şi vânt, însoţite de temperaturi scăzute, au făcut ca joi să nu se dispute niciun meci pe tabloul de simplu feminin. Astfel, cele patru meciuri din sferturile de finală au fost reprogramate pentru ziua de vineri.

Prima dintre românce care va intra în concurs va fi Sorana Cîrstea, care o are adversară pe americanca Allison Riske. Partida va începe în jurul orei 08.30, vineri dimineaţa, şi se va relua de la scorul de 2-0 în primul set pentru Sorana, cele două apucând să joace câteva minute joi, înainte să vină ploaia. Monica Niculescu joacă în ultimul meci al zilei, de la ora 09.30, împotriva reprezentantei gazdelor, Yafan Wang.

Tot vineri şi tot în sferturi, dar în turneul de la Auckland (Noua Zeelandă), va juca şi canadianca de origine română Bianca Andreescu, care a produs în optimi surpriza începutului de an, învingând-o pe Caroline Wozniacki, scor 6-4, 6-4. Meciul Bianca Andreescu – Venus Williams se va juca de la ora 8 dimineaţa.