Eroul de la Segarcea, salvat din sărăcie de Gigi Becali. Gest de mare om al patronului Stelei

Gigi Becali nu a rămas indiferent la povestea băiatului din Segarcea, devenit erou după ce a scos un copil de 3 ani dintr-o fântână, în anul 2013. Băiatul trăieşte din pensia bunicului, iar cei doi locuiesc într-o casă care stă să cadă pe ei. Omul de afaceri nu a stat pe gânduri şi le-a oferit bani.

21 oct. 2015, 06:39
Eroul de la Segarcea, salvat din sărăcie de Gigi Becali. Gest de mare om al patronului Stelei

Cristian Becheanu are 16 ani şi este cunoscut drept eroul din Segarcea. Acum doi ani, el a salvat un copil de 3 ani care căzuse într-o fântână. Cristian a avut curajul să coboare prin tubul îngust, prins de picioare, şi a revenit la suprafaţă cu băieţelul în braţe.

Cristian a fost părăsit de mamă acum câţiva ani, iar tatăl e mai mult absent. El locuieşte cu bunicul său într-o casă sărăcăcioasă şi trăiesc din pensia de 300 de lei a bătrânului. Pentru că este nevoit să lucreze cu ziua prin sat, băiatul merge la şcoală când apucă.

Citeşte şi Gigi Becali, CADOU SURPRIZĂ pentru Ioana Tufaru după NAŞTERE

Actul de eroism nu i-a adus recompense, iar multe din promisiuni nu s-au mai realizat. „Domnul primar mi-a promis că o să-mi faca o casă, dar nu s-a ţinut de promisiune. Nu am cu ce să mă îmbrac, nu am ce îmi trebuie”, se plângea tânărul, însă un ajutor nesperat a venit din partea lui Gigi Becali. Când a aflat că băiatul nu are ce mânca, omul de afaceri nu a stat pe gânduri şi i-a trimis lui Cristian 9200 de lei, a scris cancan.ro.

Citeşte şi GEST UIMITOR făcut de soţia lui Gigi Becali. Cui a donat o sumă importantă de bani

Cristian şi băieţelul pe care l-a salvat au rămas prieteni pe viaţă. Ei se vizitează şi vorbesc frecvent la telefon.