EUROVISION 2014: Cezar Ouatu nici nu mai vrea să audă de concurs

EUROVISION 2014: Mai sunt doar trei saptamani pana se vor inchide listele pentru Eurovision, iar artistii din Romania au inceput deja sa caute piesa perfecta. In timp ce unii ravnesc la marele premiu, Cezar Ouatu nici nu se gandeste sa mai participe vreodata.

26 ian. 2014, 11:49
EUROVISION 2014: Cezar Ouatu nici nu mai vrea să audă de concurs

EUROVISION 2014: Anul trecut, Eurovisionul a fost cel care i-a deschis toate drumurile lui Cezar Ouatu. Contratenorul a devenit cunoscut in intreaga lume dupa ce a participat la finala de la Malmo, unde s-a clasat insa pe locul al 13-lea. A fost nemultumit de rezultat, dar recunoaste si acum ca viata lui s-a schimbat total de atunci.

„Eu cred ca locul 13 nu este relevant si stim bine ca a fost o loterie geopolitica si am fost nedreptatit, dar am lasat un semn important in istoria Eurovisionului. Am castigat foarte multa popularitate si dragostea a zeci de mii de oameni din toata lumea. Asta e important. M am simtit castigator vazand de la o zi la alta valuri de simpatie fata de mine. Eurovisionul iti confera vizibilitatea de care oricine are nevoie si mie, personal, mi-a adus mult beneficii, mai ales internationale”, a declarat Cezar, pentru CANCAN.ro.