Fantezia secreta pe care o au aproape toate femeile

Femeile au numeroase fantezii legate de partenerii lor, de la pozitii sexuale pana la lucruri pe care ar vrea sa le auda zi de zi de la ei. Ne gandim mereu la cum ar fi viata noastra daca el a face anumite gesturi, daca anumite schimbari majore ar avea loc. Multe femei isi doresc in secret lucruri nebunesti pe care nu au curajul sa le spuna vreodata cuiva. Altele pur si simplu le transforma in realitate.

01 mart. 2016, 13:00
Fantezia secreta pe care o au aproape toate femeile

Conform unui studiu efectuat de Women’s Health, citat de huff.ro, aproapte toate femeile au aceasta fantezie secreta! 53% dintre ele viseaza sa se desparta de partenerii lor, in timp de 44% dintre barbati nu se gandesc nici macar o data la acest lucru. Desi aceasta fantezie se regaseste in mintea multor femei, majoritate anu vor vorbi niciodata despre ea, aceasta ramanand doar un simplu gand. Desigur aceste rezultate nu demonstreaza ca barbatii sunt mai fericiti in cuplu, insa cu siguranta arata ca majoritatea femeilor sunt dispuse sa ia atitudine in momentul in care simt ca relatia lor nu le mai aduce satisfactii.

Exista decizii de despartire luate in urma acestor ganduri, iar acest lucru se bazeaza pe faptul ca majoritatea doamnelor si domnisoarelor cantaresc foarte bine plusurile si minusurile din relatii. Ele au o perspectiva asupra partenerilor lor si stiu sa citeasca si cele mai ascunse ganduri. Intuitia feminina nu inseala niciodata, iar asta poate conduce la despartiri chiar si acolo unde se parea ca nu este cazul.

Deseori exista numeroase diferente psihice si emotionale intre parteneri, insa diferenta este ca barbatii nu le sesizeaza la timp. Totusi, in multe cazuri femeile aleg sa caute alte solutii de sustinere a relatiei si pastreaza aceasta fantezie pentru ele.