FC Voluntari a cerut, OFICIAL, licenţă pentru CUPELE EUROPENE

FC Voluntari a cerut, luni, Federatiei Romane de Fotbal, analizarea dosarului de licentiere pentru cupele europene, solicitare depusa mai tarziu decat termenul prevazut in regulament.

29 mai 2017, 15:11
FC Voluntari a cerut, OFICIAL, licenţă pentru CUPELE EUROPENE

FC Voluntari  a castigat Cupa Romaniei si ar putea juca, daca cererea va fi apropbata, in turul III preliminar al Europa League.

FC VOLUNTARI a câştigat CUPA ROMÂNIEI. 6-4 după penalty-uri în finala cu ASTRA

In cazul unui aviz favorabil privind cererea de analizare a dosarului, comisia ar trebui sa dea un verdict clar pana la finalul acestei saptamani. Daca FC Voluntari nu va primi avizul necesar, conducerea gruparii intentioneaza sa adrseze Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

FC Voluntari a depus dosarul pentru obtinerea licentei UEFA dupa termenul de 31 martie, considerand la acea data ca nu are sanse sa ocupe un loc care sa-i permita participarea in cupele europene. In cazul in care demersul gruparii ilfovene nu va avea succes, echipa care va juca preliminariile Ligii Europa va fi Astra Giurgiu, ocupanta locului 6 in play-off, deoarece CFR Cluj, ocupanta locului 4, se afla in insolventa.