Gest obscen al lui Marius Şumudică la adresa suporterilor

Tehnicianul Marius Şumudică a făcut un gest obscen către suporteri din sectorul de tribună aflat în spatele băncii de rezerve, la meciul câştigat de Astra Giurgiu, luni seară, în deplasare, cu scorul de 4-1, în faţa formaţiei ASA Târgu Mureş.

26 apr. 2016, 03:20
Gest obscen al lui Marius Şumudică la adresa suporterilor

Potrivit imaginilor TV, Şumudică le-a arătat degetul mijlociu fanilor care vociferau către el, după ce Denis Alibec a marcat golul de 3-0, în minutul 77. Semnul făcut de Şumudică a fost unul foarte rapid, iar portarul Silviu Lung, care se bucura cu staful Astrei, l-a văzut pe tehnician şi l-a luat imediat în braţe, calmându-l.

La 13 aprilie, antrenorul formaţiei Astra Giurgiu a fost suspendat de Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal pentru un joc, din cauza gesturilor obscene făcute de acesta la partida din turul semifinalelor Cupei Ligii Adeplast, cu Steaua, meci pierdut de Astra cu 0-1, la Piteşti. 

Astfel, Şumudică nu a stat pe bancă la meciul din aceeaşi zi, cu Steaua, scor 0-2, din returul semifinalelor Cupei Ligii.

Astra Giurgiu, liderul Ligii I, a învins, luni seară, în deplasare, cu scorul de 4-1, echipa ASA Târgu Mureş, în etapa a opta a play-off-ului, şi mai are nevoie de un singur punct în ultimele două runde pentru a câştiga titlul.

Golurile au fost marcate de Gorobsov ’85 pentru gazde şi Găman ’29 (penalti), Teixeira ’49, Alibec ’77 şi Florea ‘87 pentru Astra.