Gest ŞOCANT al CRIMINALULUI din Slatina. Ce a făcut IMEDIAT după ce l-a înjunghiat pe Cristi Gălbenuşe

Florin Gulie, bărbatul care l-a înjunghiat mortal pe boxerul Cristi Gălbenuşe, a făcut un gest absolut şocant la câteva minute după crima din faţa unui local din Slatina.

RomaniaTV.net
13 iul. 2014, 07:16
Gest ŞOCANT al CRIMINALULUI din Slatina. Ce a făcut IMEDIAT după ce l-a înjunghiat pe Cristi Gălbenuşe

Florin Gulie s-a întors la locul crimei la câteva minute după ce îl înjunghiase pe Cristi Gălbenuşe pentru a recupera arma crimei. Bărbatul a început să lovească în stânga şi în dreapta pentru a-i îndepărta pe cei care încercau să-i acorde pugilistului primul ajutor şi apoi s-a repezit la şi a smuls cuţitul, unul tip fluture, din pieptul tânărului.

Moartea boxerului Cristi Gălbenuşe, trasă la indigo după drama altor sportivi cunoscuţi, ucişi cu sânge rece

Persoanele aflate la faţa locului au reacţionat imediat şi l-au lovit pe criminalul care voia să fugă cu arma. Acesta a fost doborât la pământ, iar apoi, potrivit martorilor, a fost chiar fotografiat cu cuţitul în mână.

Medicul legist, declaraţii despre cauza morţii lui Cristi Gălbenuşe: A fost o MOARTE VIOLENTĂ, trei plăgi

Florin Gulie, principalul suspect în cazul uciderii lui Cristi Gălbenuşe, este în prezent internat la Spitalul Judeţean din Slatina, cu traumatism cranio-cerebral mediu. El se află sub pază, întrucât pe numele său a fost emis mandat de reţinere pentru 24 de ore, iar duminică magistraţii vor decide dacă va fi arestat preventiv pentru 30 de zile.

Cristi Gălbenuşe era boxer de performanţă, dar viaţa i-a fost curmată cu sălbăticie la doar 24 de ani, de un clan de ţigani din Slatina, care îl „vâna” de mai multă vreme. Cel puţin asta spune tatăl sportivului, Vasile Gălbenuşe, care a povestit, cu lacrimi în ochi, că fiul său a fost ucis chiar sub ochii soţiei, cu care avea un bebeluş de numai trei luni. Bărbatul a fost anunţat prin telefon că Cristi fusese atacat şi a sosit la locul crimei sperând că îl va găsi în viaţă, dar nu a putut decât să asiste neputincios la manevrele de resuscitare, în timp ce simţea cum copilul îi moare în braţe.

Cristi Gălbenuşe a murit la numai 24 de ani în urma unei altercaţii cu un grup de romi periculoşi din Slatina. Nu era la primul conflict cu ei, iar tatăl îndurerat al fostului sportiv a declarat, pentru România TV, că aceştia îl vânau demult pe Cristi. Mai mult, Vasile Gălbenuşe este convins că totul a fost premeditat şi că fiul lui a fost asasinat.

„Am fost anunţat la telefon veniţi repede că l-au omorât nişte ţigani pe Cristi. Când am ajuns, el era deja mort, avea tăieturi la inimă, pe faţă, pe spate… Au lăsat copilul cu soacra lui Cristi şi s-a dus cu soţia la terasă să bea un suc. Ăştia l-au căutat şi au găsit motivul. A fost premeditat totul, ăştia s-au înarmat, au căutat să declanşeze un conflict şi mi-au omorât copilul. L-au omorât sub ochii soţiei lui”, a povestit Vasile Gălbenuşe, care pare împietrit de durere şi nu vrea decât ca fiului său să i se facă dreptate.

Povestea cutremurătoare a sportivului ucis cu sânge rece. Cristian Gălbenuşe devenise tătic în urmă cu 3 luni

Despre Cristi, tatăl său a povestit că nu era o persoană conflictuală. „El nu merita chestia asta. Nu era un tip pus pe scandal, dar ei au prins momentul şi au venit cu cuţitul să mi-l omoare. L-au lovit în imină direct, copilul a murit pe loc. Dacă nu aveau cuţite şi nu ar fi fost foarte mulţi, Cristi al meu… El era boxer de performanţă, ştia să se apere. Era un băiat cald, calm, el mereu aplana scandalurile, era foarte prietenos, nu era arogant, nu intra în clinciuri. Nu ştiu de ce au vrut ei să facă asta. Cred că e la modă”.

Vasile Gălbenuşe a povestit că a simţit efectiv cum se scurge viaţa din fiul său, în ciuda eforturilor paramedicilor de a-l resuscita pentru a-l duce la spital, unde să fi putut beneficia de îngrijiri care i-ar fi putut salva viaţa: „S-a răcit copilul în braţele mele. L-au resuscitat vreo 45 de minute, iar eu tot timpul ăsta am stat cu mâinile pe el. Au distrus o viaţă a unui copil de 25 de ani, iar în urma lui rămânem toţi îndureraţi. Vă daţi seama… copilaşul şi nevasta lui… Ea nu mai ştie de ea”.

Cristi Gălbenuşe a postat o fotografie pe Facebook CU CÂTEVA ORE înainte de a fi UCIS. Vezi ce făcea sportivul

„Ăştia au încercat de mai multe ori să mi-l omoare pe Cristi, dar n-au reuşit. Nu ştiu dacă au fost aceleaşi persoane aseară, dar printre ei… Cristi ştia că îl caută, dar nu s-a gândit că vin cu cuţite. Au fost mârşavi, au venit înarmaţi, s-au adunat foarte mulţi. Că dacă erau bărbaţi şi veneau cu mâinile goale…”.