Gheorghe Nichita: Nu trebuie să discutăm despre EXCLUDERI. Un Congres acum ar însemna să judecăm COLERIC

Gheorghe Nichita, vicepreşedintele PSD, a declarat, joi, înainte de şedinţa CExN, că nu este adeptul excluderilor din partid la acest moment şi, chiar dacă, iniţial, s-a pronunţat pentru organizarea rapidă a unui Congres, acum crede că poate acesta ar trebui organizat anul viitor pentru a nu judeca "coleric".

27 nov. 2014, 09:40
Gheorghe Nichita: Nu trebuie să discutăm despre EXCLUDERI. Un Congres acum ar însemna să judecăm COLERIC

Gheoghe NichitA a spus că este nevoie de „o analiză la rece” după eşecul la alegerile prezidenţiale şi s-a pronunţat împotriva excluderilor din PSD.

Numai asta face deliciul presei. Astea sunt lucruri secundare pentru mine. Pe mine mă interesează să vedem si să analizam ce s-a întâmplat şi apoi vorbim de excluderi. Nu discut în clipa de faţă de excluderi. Atunci când discutăm despre asemenea măsuri, trebuie sa vedem faptele si care sunt consecintele acestor fapte”, a spus liderul PSD.

În ceea ce priveşte organizarea unui Congres, Nichita a spus că poate acesta ar trebui convocat anul viitor. „Eram adeptul să facem congresul rapid, dar dacă judecăm la cald, judecăm prea coleric, prea agresiv. Poate mai bine la începutul anului viitor, trebuie să analizăm aceste lucruri”, a spus Nichita.

CITEŞTE ŞI ŞEDINŢĂ TENSIONATĂ LA PSD, după alegeri. Social-democraţii decid data Congresului şi posibile EXCLUDERI