„BACIUL”, aproape de FALIMENT. Gest EXTREM al SOŢIEI lui GICĂ POPESCU

Gica Popescu are mari probleme in afaceri, care intra in faliment una dupa alta. Pentru a putea sa plateasca angajatii ramasi, plati angajatii, Luminita Popescu, sotia fostului fotbalist, a vandut doua proprietati din Bucuresti.

07 iul. 2014, 06:46
„BACIUL”, aproape de FALIMENT. Gest EXTREM al SOŢIEI lui GICĂ POPESCU

Gica Popescu se afla inchis, de trei luni, la Penitenciarul Rahova, iar afacerile sale merg din ce in ce mai prost, anunta Cancan.

Cu doar cateva zile inainte de a fi arestat, Gica Popescu a fost executat silit de Aviatia Civila pentru o datorie de 30.000 de euro, suma pe care fostul international trebuia sa o plateasca pentru hangarul in care isi tine avionul de doua milioane de euro. In plus, dupa falimentul dat cu complexul comercial Doldora Bazaar, in care a investit cateva milioane de euro, Gica Popescu a mai pierdut bani multi si cu o afacere imobiliara. El a construit cateva sute de apartamente in cartierul Rahova, insa acestea nu au fost vandute nici macat acum.

Pentru a plati angajatii din celelalte afaceri, Luminita Popescu, sotia „Baciului”, a fost nevoita sa vanda doua vile din zone de lux ale Capitalei.