Gigi Becali, atacat de patronul Craiovei. Rotaru: „Nu vând la Steaua”

Mihai Rotaru, patronul lui CSU Craiova, a anunţat că nu va accepta oferta lui Gigi Becali, legată de transferul a patru jucători la Steaua.

05 ian. 2016, 07:34
Gigi Becali, atacat de patronul Craiovei. Rotaru: „Nu vând la Steaua”

Mihai Rotaru s-a arătat deranjat de atitudinea lui Gigi Becali într-un interviu acordat pentru Gazeta de Sud.

„Ideea e în felul următor: eram în Dubai și m-a sunat Gigi Becali. Asta m-a și enervat, că el spune că eu l-am sunat, iar eu nu l-am sunat în viața mea. I-am zis că sunt în Dubai și că mă întorc luni. La o săptămână, mă sună iar: Mihai, tată, nu e ceva de vînzare?. I-am spus că nu e nimic”, a declarat Mihai Rotaru.

„Ce pot să vă zic despre oferta Stelei pentru cei patru este că dacă un jucător are o cotă de transfer, pentru Steaua suma e cu cel puțin 25% mai mare. Iar Ivan, știți foarte bine că nu se va vinde niciodată pe 1.500.000 de euro, că nu-l dăm pe banii ăștia. Dar nu vreau să par fanfaron acum și dacă Steaua întreabă cât costă Ivan și spun 3.000.000, deși nu am făcut un preț pentru el, iar ei zic poftim 4.000.000, normal că discutăm. Nu pot să spun domn’e, nu-i vînd cuiva, dar în nici un caz nu vindem patru-cinci jucători… În momentul ăsta nu vreau să aud de Gigi”, a mai spus patronul lui CSU Craiova.

Gigi Becali a înaintat o ofertă către CSU Craova, pentru patru jucători pe care a şi declarat că îi doreşte. Astfel, Gigi Becali vrea să-şi întărească lotul pentru titlu cu Bogdan Vătăjelu, Alexandru Mateiu, Andrei Ivan şi Nicuşor Bancu, pentru care era dispus să achite 2,5 milioane de euro.