Gigi Becali, DĂRÂMAT în spatele gratiilor. Vestea care îl AFECTEAZĂ mai mult decât închisoarea

Mama lui Gigi Becali l-a rugat în nenumărate rânduri pe Traian Băsescu să îi graţieze fiul, ea mergând chiar personal la Palatul Cotroceni, pentru a-şi susţine cererea. Vineri, ea a primit răspunsul oficial, lovindu-se de refuzul preşedintelui. Potrivit România TV, de când a aflat că preşedintele Traian Băsescu nu vrea să-i graţieze fiul, mama lui George Becali nu a mai ieşit din casa. Mai mult, Alexandrina Becali nu a mers nici măcar la biserică, la slujba de duminică.

31 mart. 2014, 17:52
Gigi Becali, DĂRÂMAT în spatele gratiilor. Vestea care îl AFECTEAZĂ mai mult decât închisoarea

Au trecut trei zile de când Administraţia Prezidenţială a dat răspunsul negativ la cererea de graţiere a lui Gigi Becali. Vestea a venit ca o lovitură de trăsnet pentru toţi membrii familiei, dar mai ales pentru mama sa, Alexandrina Becali, cea care a mers personal la Palatul Cotroceni, pentru a depune cea de-a doua cerere de graţiere.

Citeşte şi Gigi Becali nu se lasă învins. Vezi ce decizie a luat latifundiarul din Pipera

Potrivit România TV, de când a primit răspunsul negativ al lui Traian Băsescu, Alexandrina Becali nu a mai ieşit din casă. Ea nu a mai fost văzută de vecini, iar potrivit unor apropiaţi ai familiei, mama patronului Stelei se simte foarte rău. Se pare că problemele mai vechi de sănătate pe care femeia le avea, s-au înrăutăţit în ultimele zile, de când a aflat că nu va putea fi alături de fiul său nici măcar de Paşte.

Citeşte şi IQ-ul lui Gigi Becali, testat în închisoare. Rezultate surprinzătoare

Spre surprinderea celor care o cunosc ca fiind o femeie foarte credincioasă, Alexandrina Becali nu a mai mers duminică la biserică. De remarcat că în cele 10 luni de când fiul său este încarcerat, ea nu a lipsit de la biserică în nicio duminică şi de la nicio sărbătoare importantă.

Ultima oară, Alexandrina Becali a fost la biserica din Pipera pe 23 martie, cu cinci zile înainte ca preşedintele Traian Băsescu să se pronunţe cu privire la graţiere.

Citeşte şi GIGI BECALI, mesaj FABULOS pentru stelişti după 5-2 cu Dinamo în Cupa României