Veste TERIBILĂ pentru Gino Iorgulescu. DECIZIE SURPRIZĂ luată de TRIBUNAL

Tribunalul Bucureşti a suspendat judecarea solicitării LPF de înregistrare a noilor organe de conducere în registrul federaţiilor.

RomaniaTV.net
24 iun. 2014, 07:43
Veste TERIBILĂ pentru Gino Iorgulescu. DECIZIE SURPRIZĂ luată de TRIBUNAL

Acest lucru ar putea fi făcut doar după soluţionarea de către Curtea de Apel a cererii de intervenţie formulată de Fotbal Club Corvinul Hunedoara şi Adrian Mititelu.

„Suspendă judecarea cererii formulate de petenta Liga Profesionistă de Fotbal, până la soluţionarea căii de atac exercitate împotriva încheierii de respingere ca inadmisibilă a cererii de intervenţie voluntară principală formulată de Fotbal Club Corvinul Hunedoara şi Mititelu Adrian Marin”, se arată în soluţia tribunalului.

Curtea de Apel Bucureşti a respins la 10 aprilie solicitarea de înregistrare a organelor de conducere ale Ligii Profesioniste de Fotbal în Registrul Federaţiilor ca urmare a unei cereri de intervenţie făcută de FC Universitatea Craiova, club aflat în proprietatea lui Adrian Mititelu.

Cererea de intervenţie formulată de Mititelu a fost respinsă de Tribunalul Bucureşti, dar patronul FC Universitatea Craiova a făcut apel, care urmează să se judece.

Gino Iorgulescu a fost ales în funcţia de preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal pe 14 noiembrie 2013, dar validarea sa a fost din nou amânată!