Hagi joacă tare pe piaţa transferurilor. L-a adus înapoi în România pe Rivaldinho

Gică Hagi a anunțat transferul lui Rivaldinho, fiul fostului mare jucător brazilian Rivaldo. Rivaldinho a mai jucat în România la Dinamo, echipă de la care a plecat la începutul anului 2018 în Bulgaria, la Levski Sofia. La Viitorul, atacantul de 23 de ani a venit sub formă de împrumut, cu opțiune de cumpărare.

14 ian. 2019, 17:26
Hagi joacă tare pe piaţa transferurilor. L-a adus înapoi în România pe Rivaldinho

Am luat un fundaș central de picior stâng, care a jucat în primele două ligi în Olanda, a jucat la un nivel formativ la un club foarte mare, a fost și căpitan de echipă (n.r. – Bas Kuipers). Sperăm să ne ajute, să se adapteze la noi.

L-am luat pe Eric pentru că are calitate. Normal că ritmul este altul, îi trebuie timp să se obișnuiască, dar nu o să-l presăm, dar are personalitate și să ne ajute să ne îndeplinim obiectivul. Târcoveanu e tânăr, l-am luat și pe Rivaldinho. Încercăm să fim mai competitivi, dar am luat ca să avem și alternative. Pot exista și plecări, mai ales în această perioadă de transferuri„, a spus Gică Hagi, luni, într-o conferință de presă.

Brazilianul Rivaldinho a înscris patru goluri în sezonul pentru Dinamo, de trei ori în Liga 1 şi o dată în Europa League, contra lui Athletic Bilbao, după ce marcase de trei ori în a doua jumătate a stagiunii 2017-2018.