Horoscop 10-11 februarie 2018. Se anunţă un weekend tumultos pentru zodii

Iata ce surprize au rezervat astrele in aceste doua zile.
Romania TV
09 feb. 2018, 20:03
Horoscop 10-11 februarie 2018. Se anunţă un weekend tumultos pentru zodii

Berbec

Sambata: Un prieten iti face o invitatie, dar ai dubii daca sa ii dai curs sau nu. Este posibil sa regreti daca nu o vei face. Nici nu stii ce ai de pierdut!

Duminica: Ar fi bine sa lasi deciziile importante pe data viitoare. Astazi nu prea esti in apele tale si este posibil sa faci unele erori.

Taur

Sambata: Nu ar trebui sa te arunci orbeste intr-o noua directie. Ar trebui sa cantaresti cu grija plusurile si minusurile acestei noi oportunitati si sa iei o decizie bine gandita.

Duminica: Ai o stare de confuzie, iar din acest motiv te faci cu greu inteles. Reusesti sa le dai batai de cap celor din jur si te pui intr-o lumina nu tocmai placuta.

Citeşte şi HOROSCOP: Află care sunt cele trei zodii care vor avea noroc de bani în 2018

Gemeni

Sambata: Esti in centrul atentiei pe oriunde te duci si reusesti sa ii impresionezi pe toti cu sarmul tau. Ai chef de distractie si nu vrei sa lasi pe nimeni sa iti ruineze ziua.

Duminica: Apar unele schimbari in programul tau, dar nu este cazul sa te ingrijorezi. Modificarile care intervin in aceasta zi sunt unele benefice si iti vor da un nou avant pentru saptamana viitoare.

Rac

Sâmbătă: Primești o veste care îți dă toate planurile peste cap. Ce ți se întâmplă azi este cu totul neașteptat, dar nu uita că viața este plină de neprevăzut și trebuie să te adaptezi fiecărei situații.

Duminică: Este posibil să primești o sumă neașteptată de bani, dar nu trebuie să te hazardezi și să o cheltuiești imediat ce ai primit-o. Strânge bani albi pentru zile negre.

Leu

Sâmbătă: Iese soarele și pe strada ta, după o îndelungată așteptare. Vestea pe care o primești azi este ca o gură de oxigen pentru tine!

Duminică: Cel mai bine ar fi ca în această zi să petreci timpul cu persoana iubită. Fă-i o surpriză romantică, arată-i că flacăra pasiunii nu s-a stins între voi.

Citeşte şi HOROSCOP: Zodiile care iubesc necondiţionat

Fecioară

Sâmbătă: Ai o discuție cu o persoană mai în vârstă ca tine, care nu te face să te simți în largul tău. Dai dovadă de o timiditate care nu îți este caracteristică și te vei face înțeles cu greu.

Duminică: Ai mare grijă la sănătatea ta, pentru că te paște o boală. Nu îți mai neglija problemele și mergi la medic dacă nu te simți bine.

Balanță

Sâmbătă: Astăzi este o zi calmă, în care singurul lucru care să te preocupe ar trebui să fie relaxarea. Poți să petreci timp de calitate în compania prietenilor și a familiei.

Duminică: Ai planuri mari pentru viitor, dar încă nu reușești să vezi semne îmbucurătoare. Nu te descuraja și păstrează-ți optimismul.

Scorpion

Sâmbătă: Ești dezamăgit din cauza unui gest pe care persoana iubită îl face. Evită să te enervezi și încearcă să discuți despre acest lucru, pentru a nu isca un conflict.

Duminică: Nimic nu îți convine azi și ai o stare de tensiune și agresivitate. Vorbele pe care le spui azi pot răni o persoană dragă.

Săgetător

Sâmbătă: Este momentul perfect pentru un nou început. Privește cu încredere către viitor și nu îi lăsa pe alții să te descurajeze.

Duminică: Ești destul de irascibil și nu prea ai chef de discuții. Există un risc destul de mare să te cerți cu un prieten apropiat.

Capricorn

Sâmbătă: Cel mai mare dușman al tău în această zi este timpul. Ai impresia că trece mult prea lent și tot ceea ce vrei tu este ca ziua să treacă mai repede.

Duminică: Ai ocazia să primești o mână de ajutor de unde te aștepți mai puțin. Profită de această ocazie, pentru că e posibil să nu te mai întâlnești a doua oară cu această șansă.

Citeşte şi Zodii care vor fi lovite de noroc în dragoste! Soarele iese şi pe strada lor în luna februarie

Vărsător

Sâmbătă: Lași o impresie foarte bună pe oriunde te duci și reușești să atragi atenția tuturor. Vei primi o ofertă interesantă, la care ar trebui să te gândești bine.

Duminică: Te întâlnești cu o persoană foarte dragă, pe care nu ai mai văzut-o de mult timp. Întâlnirea este una foarte plăcută și emoționantă.

Pești

Sâmbătă: Unele lucruri din viața ta merg perfect, în timp ce altele lasă de dorit. Încearcă să te obișnuiești cu ideea că nu totul poate fi roz și că viața are suișuri și coborâșuri.

Duminică: Azi poți avea mari satisfacții pe plan sentimental. Evită, în schimb, speculațiile financiare și investițiile.

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
Ana Bodea vrea un copil cu Valentin Butnaru: „Nu m-a cerut încă, dar îmi doresc!“
Fanatik.ro
Anunț important pentru românii care vor să-și monteze panouri fotovoltaice cu bani de la stat. Când se va lansa o nouă sesiune și de ce acte e nevoie
Capital.ro
S-a dat interdicție în România. Este ilegal în sate și în orașele mici. Legea e deja activă
Playtech.ro
Reacţia lui Hagi când Loredana s-a aşezat lângă el! Nu a putut să reziste când a văzut decolteul vedetei. Imaginea momentului
DailyBusiness
Se schimbă Codul Penal! Pedepse dure pentru cei care fac acest lucru!
Adevarul
De ce bebelușii spun „tata”, înainte să spună „mama” VIDEO
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
Câți bani vor primi românii de la 1 iulie. Cu cât cresc salariile
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. „Ce rușine!”. Imaginile indecente pentru care Mădălina Ghenea a fost desfințată de fani
wowbiz.ro
Getuța Sterp a răbufnit și ea la adresa Marei Bănică! Ce i-a transmis jurnalistei: „Să vezi ce bătaie de joc ți-ai făcut singură. Nu rămâne așa”
Cancan.ro
Cine este și cu ce se ocupă soția lui Radu Mazăre, de fapt. Roxana e însărcinată în 4 luni!
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
Șocul pe care o străină de pe TikTok l-a avut când a aflat din ce sunt făcute sarmalele: „Nu voi mai mânca sarmale în viața mea. Nu am știut niciodată...”
Capital.ro
Șoferii români vor fi supravegheați. Noul sistem Big Brother de pe autostrăzi și drumuri naționale
StirileBZI
Produse din ciocolată și biscuiţi, vândute mai scump în România! Amendă de 337,5 milioane de euro
Prosport.ro
FOTO. Are 75 de ani, dar arată ca la 30, are o avere impresionantă și își caută iubit la 12 ani de când a divorțat
stirilekanald.ro
Șocant unde au găsit-o moartă pe Raisa, fetița de 2 ani dispărută din fața casei
substantial.ro
Descoperă rețeta salatei de legume la borcan: Gust de vară, prospețime și conveniență în bucătăria ta!
MediaFlux
Se dau 500 de lei de la STAT! Trebuie completată o banală hârtie
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'