Horoscop: Ce trebuie să faci pentru o viaţă liniştită, în funcţie de zodia ta

De multe ori, agitaţia de zi cu zi sau grijile ne împiedică să ne găsim liniştea interioară, iar cei mai mulţi dintre noi doar visează la acel moment de calm şi pace.

22 iul. 2014, 07:40
Horoscop: Ce trebuie să faci pentru o viaţă liniştită, în funcţie de zodia ta

Indiferent ca ne temem pentru locul de munca, familie, sanatate sau bunastare, in fiecare zi acumulam o serie de ganduri negative care ne impiedica sa ne bucuram de viata si sa traim fiecare clipa asa cum este ea.

Astrele ne vin in ajutor si ne dezvaluie cateva secrete pentru o viata linistita, in functie de zodia in care ne-am nascut:

Berbec

Esti adepta lucrurilor simple si nicio lovitura nu este prea puternica sa te doboare. Esti o persoana care stie ce vrea de la viata si nimic nu te poate impiedica sa obtii anumite lucruri. Ca sa-ti gasesti fericirea trebuie sa actionezi, iar tu nu esti genul de om care sa stea si sa astepte ca lucrurile sa se schimbe de la sine. Incearca sa faci mereu ceea ce iti place si lasa-te ghidata de energia zodiei tale.

Taur

Fericirea ta vine din lucruri marunte. Relaxeaza-te in mijlocul naturii si te vei simti in al noualea cer. Esti energica si impulsiva si ar trebui sa inveti sa folosesti aceste trasaturi de comportament in avantajul tau. Cand ai probleme, iesi la shopping si vei uita rapid de orice rau. Bijuteriile scumpe sau hainele rafinate te vor face sa te simti deosebita.

Gemeni

Tot ce e nou reprezinta un lucru bun pentru tine. Treci rapid de la agonie la extaz, pentru ca esti foarte instabila emotional. De asta, si lucrurile care te bucura sunt destul de marunte. Organizeaza intalniri sau petreceri in aer liber cu prietenii, in acest fel starea ta va fi una foarte buna.

Continuarea horoscopului pe Ele.ro.