HOROSCOP: Ce vrea să-i faci în dormitor în funcţie de zodie

Nu traim la fel si nu avem aceleasi aspiratii. Suntem diferiti prin modul nostrum de a fi si cu toate acestea ajungem sa descoperim ca avem puncta comune, cel putin cu cei din aceeasi zodie cu noi. Asa si cu dorintele pe care le avem in dormitor.

11 feb. 2016, 11:43
HOROSCOP: Ce vrea să-i faci în dormitor în funcţie de zodie

Berbec

Desi Berbecul este o persoana energica si careia ii place sa afiseze o personalitate puternica, atunci cand ajunge in dormitor prefera sa aiba un partener copilaros sau care, din contra, sa se poarte cu el parinteste. Ii place sa fie rasfatat, dragalit, sa fie laudat atat pentru felul in care arata, cat si pentru prestatia sa. In schimb, cand vine vorba despre pozitii, trebuie sa fie el cel care conduce.

Taur

Nativului din zodia Taur ii plac partenerii de nebunii care stiu sa se supuna. La fel ca si in viata de zi cu zi, si in dormitor adora acele persoane dispuse sa nu ii iasa din cuvant. Asteapta-te din partea lui la surprize nenumarate, dar si la un preludiu care poate dura ore in sir. Ii place sa ia masa in pat, „condimentand” mancare cu sex.

Gemeni

Gemenii vor parteneri deschisi la fel si fel de noutati, care sa nu fie nicidecum inhibati sexual. Spre exemplu, una dintre fanteziile sale este sexul in trei, indiferent ca una dintre persoane este de acelasi sex cu acest nativ. In locul partidelor de amor clasice le prefera pe cele in locuri atipice – masina, masa, in padure. Il excita foarte mult jocurile erotice si sexul pe roluri.

Rac

Acest nativ este controlat de sentimente atat in viata de zi cu zi, cat si in dormitor. Adora partenerul care stie cum sa ii atinga coarda sensibila, fie ca e vorba despre cuvinte mestesugite sau cadouri scumpe. Nu te va surprinde in dormitor, mai ales daca nu agreezi preludiile lungi si sexul lent. In schimb, daca vrei un partener supus, acesta este. 

Leu

Acest nativ iubeste sexul in toate formele lui, chiar si cele violente. In ciuda caracterului sau dominant, pentru ca se stie ca ii place sa fie in centrul atentiei, vrea uneori sa fie el cel dominat, fara insa sa recunoasca asta vreodata. Partea cea mai excitanta a sexului e data de miscarile senzuale, eventual un striptease sau un dans lasciv. Printre pozitiile preferate se numara cea la marginea patului sau pe masa.

Fecioara

Suspansul este cel care excita cel mai mult o persoana nascuta in zodia Fecioara. Cu cat se mentine mai mult timp aprins focul pasiunii, cu atat este mai incitant. Ii place sa ii vorbesti mult in timpul unei partide de amor, starnindu-i astfel imaginatia. E genul de amant sensibil, care pune pe primul loc placerea celuilalt. Ii place lenjeria delicata, senzuala, dar si jocul erotic care presupune imobilizare.

Balanta

Lauda este cel mai bun afrodisiac in cazul acestei persoane. Ca sa functioneze precum un preludiu poti incepe sa ii faci complimente inca din timpul zilei, cu mult inainte sa ajungeti in dormitor. Daca le rostesti si de fata cu ceilalti efectul va fi si mai mare. Este narcisist, dar si un exhibitionist, asa ca il poti atata cu jocuri erotice, striptease, costumatii exotice cu pene.

Scorpion

Pentru persoanele nascute in zodia Scorpion sexul este ca aerul. Au nevoie de el si de aceea trebuie sa aiba mereu un partener dispus sa faca amor atunci cand vrea el. Este pasional si plin de energie, o combinatie careia cu greu poti sa ii rezisti. Sopteste-i la ureche faptul ca ai auzit despre el barfe legate de performantele sau si vei vedea ca poate face sex o noapte intreaga fara sa oboseasca.

Sagetator

Pentru ca nu e deloc un timid in dormitor, vrea tot ce nu e permis. Dorinta cea mai mare a unui nativ din Sagetator este sa faca sex in trei sau, de ce nu, sa incerce macar o data swing-ul. Este foarte vorbaret in dormitor si ii place sa te auda si pe tine ca spui tot ceea ce iti doresti. Daca nu esti o persoana inhibata, n-ai ce cauta in patul sau, pentru ca el este spontan si aventuros, preferand pozitiile si locurile nebunesti.

Capricorn

Chiar daca nu recunoste, isi doreste un partener puternic si dominant, dar care sa se lase, macar din cand in cand, dominat. Ii place stilul rebel de a face sex, alternat insa cu cel romantic. La inceput, pana va capata incredere, va fi destul de temperat, insa usor usor se transforma intr-un amant pasional si intens, cu un apetit sexual masiv. Un masaj erotic starneste bestia din el.

Varsator

Pe nativul din zodia Scorpion nu il incita un partener energic si plin de initiativa ci, din contra, unul calm si docil. Totusi, trebuie sa stii din start ca nu este tocmai ahtiat dupa sex, dar in acelasi timp este curios si deschis catre experiente sexuale diverse. Ii place sa vorbeasca si-l incanta sa-i spui ce anume te excita. Va face tot posibilul sa iti faca pe plac.

Pesti

Persoanele nascute in zodia Pesti isi doresc un partener care sa joace rolul supusului in pat. Sunt foarte perverse si ar dori sa poata sa imparta „perversitatea” lor cu partenerul. De cele mai multe isi infraneaza fanteziile sexuale de teama sa nu strice relatia. Adora sa experimenteze pozitii noi, eventual cat mai multe in aceeasi noapte. Este creativ si distractiv, iar de excitat il excita tot ce e romantic. Chiar si lumina lunii