HOROSCOP CRISTINA DEMETRESCU 2017: Bani, sănătate, carieră. Întoarcere la 180 de grade pentru această zodie

HOROSCOP CRISTINA DEMETRESCU 2017: Celebrrul astrolog a realizat previziuni complexe pentru fiecare zodie în 2017. RomaniaTV.net vă prezintă ce se întâmplă cu Taurii în acest an.

22 mart. 2017, 08:37

HOROSCOP CRISTINA DEMETRESCU 2017 TAUR: As putea numi pentru voi anul 2017, ca fiind cea mai importanta etapa a regasirii de Sine. De anul care vine trebuie sa profitati la maxim, fara a va plange, pentru ca nu este usor, ci greu chiar sa treci prin tot felul de etape de transformare care sa te aduca in starea de constienta deplina a ceea ce sunteti sau ce ati venit sa faceti. Cum zodia voastra patroneaza si pietrele pretioase, as compara ceea ce se intampla cu voi anul acesta, cu procesul de slefuire a unui diamant brut, asupra caruia se produc o serie de presiuni, scopul fiind obtinerea unui brilliant stralucitor si extrem de pretios. Sunteti firi incapatanate si de multe ori luati decizii in viata gandindu-va la castigurile materiale sau intarziati sa luati decizii datorita atasamentelor de orice fel, insa 2017 aduce altceva, alta perspectiva. Procesul de transformare a inceput de la sfarsitul lui 2014, insa anul acesta trebuie definitivat.

Incepeti anul sub aspectul unei stele norocoase, ceea ce sper sa va prinda optimisti, la trecerea dintre ani. Nu toata lumea se gandeste pozitiv la voi, avand in vedere ca ati reusit sa incurcati niste borcane anul ce a trecut. Dar chiar si asa, o serie de factori exteriori tensionati lucreaza incet si mut la schimbarea orbitei voastre pana la momentul cand veti reusi sa va incadrati pe drumul cel bun.

HOROSCOP CRISTINA DEMETRESCU 2017: Cei care au relaţii subrede, este posibil să treacă prin separări, divorţuri, chiar procese 

Pana la 15 februarie casatoriile, asocierile si colaborarile inca sunt sub risc astral si nu as indica luarea unor decizii radicale, decat daca nu se poate altfel. Cel putin, nu va lasati influentati de orgolii. Exista ipoteza unor rupturi sau a unor reconfigurari dupa caz. Unii dintre voi ati gresit si gelozia sau pedeapsa din partea partenerului de viata a devenit iminenta. Exista sansa, insa, de a repara, doar daca va reamintiti ca sunteti intr-o perioada de schimbare radicala. Sunt schimbari pe care vi le cer altii sau le puteti constientiza voi insiva. Pana la 29 aprilie, cand se termina un tranzit de un an si jumatate care va putea aduce in viata o relatie amoroasa, s-a suprapus in mod nefericit si inca o mai face, peste aspecte proaste de pe segmentul mariajului si vorbesc aici pentru cei casatoriti, evident. Problema este ca toate tensiunile create pot fi legate direct de faptul ca in viata voastra apare o schimbare de relatie sau in relatie. Schimbarea se refera la o directie de destin, pe care nu ati fi constientizat-o decat daca erati pus la zid si judecat aspru pentru greseli ce pot fi totusi indreptate si pentru care puteti fi iertat, daca tot raul se transforma in ceva bun. Nu toti Taurii au gresit, bineinteles, unii doar au stagnat din diverse temeri.
Problema este extrem de sensibila si difera de la caz la caz. Unii dintre voi pot avea alt gen de probleme, poate chiar legate de lege, dar si acestea va redirectioneaza, fara dubiu. Nu va concentrati asupra grijilor si a tensiunilor, nu-I demonizati pe cei care va judeca acum sau va acuza, ci intrebati-va de ce se intampla asta si unde ati gresit sau ati stagnat voi.
Puteti pierde foarte usor valori si persoane importante daca nu sunteti atenti. Aveti nevoie de voi insiva intr-o noua forma, iar din exterior ceilalti reactioneaza negativ doar la ceea ce nu mai vor sa vada in voi. Dupa ce-si vor fi incheiat rolul si veti fi facut aceste schimbari, multi vor disparea de la sine, iar altii se vor linisti.

Cristina Demetrescu horoscop 2017: Capricornii vor avea parte de o mulţime de schimbări

Taurii singuri poate si-au gasit deja iubirea, o iubire pentru care trebuia sa fi invatat sa faceti niste sacrificii, iar daca nu au gasit nimic momentan, mai au inca timp pentru asta pana la sfarsitul lui aprilie. Chiar daca este destul de tarziu raportat la asteptarile voastre, o perioada benefica pentru casatorie incepe abia de la jumatatea lui octombrie un an de zile incolo. Sau ca sa fiu si mai exacta, mai bine o lasati pe 2018, daca nu e graba, pentru ca pana pe 21 decembrie inca se manifesta un element de distrugere, existand o serie de motive astrale, care pot actiona negativ asupra durabilitatii relatiilor conjugale formate intre decembrie 2014 si decembrie 2017, exceptand vara lui 2015. Probabil stiti si voi motivele. Probabil ca unele lucruri nu sunt asezate corect si trebuie sa aveti rabdare ca totul sa fie inchis si sa plecati cu dreptul, atunci cand simtiti ca v-ati eliberat de toate lanturile.
Acelasi lucru este valabi si pentru cei care au anumite asocieri si parteneriate. Problemele se rezolva fie prin negociere, fie prin ruptura abia spre sfarsitul anului. Apar blocaje in procese in prima parte a anului, iar solutiile vin abia din octombrie incolo. Poate chiar ar trebui sa va feriti de asa ceva anul acesta, mai ales cei care va doriti sa obtineti drepturi materiale.
Din 15 februarie pana pe 10 noiembrie nu puteti miza pe obtinerea unor venituri obtinute prin justitie, cum nu este o perioada buna pentru vanzari sau investitii. Din contra, trebuie sa fiti foarte precauti, caci desi sunteti tentati sa investiti, puteti pierde sau ulterior avea probleme ori blocati sume de bani. Investitii de succes sau credite sau bani care sunt obtinuti ca profit din diverse activitati vor veni usor abia din toamna lui 2018, iar de pus pe roate o afacere se poate face de la inceputul lui 2018.

HOROSCOP 2017. Astrologul Cristina Demetrescu: Urmează o perioadă complicată pentru România

Spun asta si datorita faptului ca incepand cu luna mai 2017 vreti sa faceti investitii imobiliare sau sa vindeti si sa cumparati ceva. In cazul in care sunteti unic proprietar, in perioada mai sus amintita, pot fi o serie de probleme financiare sau cheltuiti mai mult sau castigati mai putin. Va puteti lasa partenerul de viata sa faca tranzactii, probabil avand alta conjunctura astrala. Voi mai bine stati deoparte, daca are cine sa se ocupe. Totusi lucrurile se vor misca pentru multi dintre voi in plan imobiliar, doar ca este posibil doar pentru cei care nu au toti banii si mizeaza pe bani de la parinti ori imprumuturi, sa mai apara discutii si situatii enervante. Daca nu va simtiti pregatiti, pot fi amanate planurile imobiliare pentru 2018, este mai bine atunci.

HOROSCOP CRISTINA DEMETRESCU: Aveti grija si nu intrati in conflicte. O zodie are probleme

Activarea celor doua sectoare, conjugal si financiar, impreuna cu pozitionarea axei Destinului pe axa parintilor, familiei, casei, asezarea planetelor in Cruce fixa pe aceste segmente, poate ridica probleme de orgolii intre membri familiei voastre si cei nou aparuti prin alianta. In 2017 trebuie sa rezolvati o serie de probleme de familie, trebuie sa va implicati, sa luati decizii, sa vedeti ce ati ignorat pana acum. Sunt situatii care nu va creau liniste oricum, va framantau, insa cu cat le-ati lasat sa se deruleze mai mult intr-o directie aleatorie, cu atat acum va apasa mai mult. Vorbesc de persoane care pana acum nu si-au dorit sa se casatoreasca, desi, evident, nu e obligatoriu, dar echilibrant pentru schimbarea de care vorbeam mai sus si pentru un alt gen de lectie de viata. Despre cei sau cele care desi au trecut anii nu au gasit momentul sau bugetul potrivit sa faca un copil, sa se mute de la parinti. Despre cei care au trait intr-un” dolce far’ niente” lasandu-si sotia sau sotul sa duca toate grijile casei, ei deviind nefericit in tot felul de vicii, caci trebuia golul umplut cu ceva. Despre cei care nu si-au ajutati parintii sau nu s-au ocupat de sanatatea lor. Despre cei care au plecat departe de familie, cu sperand ca in alta parte se castiga mai bine, cu toate ca poate acest lucru se datoreaza unor restante de-ale lor, nu ale societatii care nu va ofera posibilitati. Si nu in ultimul rand vorbesc despre cei care au muncit pe branci, i-au ajutat pe toti, dar au uitat sa se intrebe, cine sunt ei de fapt. Vorbesc despre toti care intr-un fel sau altul se vor intoarce acasa, indiferent ce inseamna acest acasa.
Pana in octombrie 2017 anul este extrem de bun in privinta profesiei, schimbarii serviciului, inceperii unor activitati noi, dar nu uitati ce am spus mai sus. Sunt mai mult avantajati cei care se angajeaza sau cei care fac activitati bazate pe servicii, nu pe investitii sau marfuri. Unii dintre dvs doresc sa plece din tara sau sunt plecati din tara. Avantaje profesionale extrem de mari pentru cei care lucreaza temporar in strainatate, dar si pentru cei care beneficiaza de cursuri sau delegatii in afara granitelor tarii.