HOROSCOP de dormitor. Care sunt fanteziile erotice ale fiecărei zodii

Când rutina începe să se instaleze în dormitor, ar putea să fie nevoie de ceva "stimulente" pentru a reaprinde flacăra pasiunii. Iar cea mai bună metodă este să daţi frâu liber fanteziilor. Dacă nu ştii sigur până unde să mergi cu "nebuniile", ai putea să te uiţi puţin la horoscop pentru a afla care este fantezia erotică a fiecărei zodii.

RomaniaTV.net
23 ian. 2016, 12:16
HOROSCOP de dormitor. Care sunt fanteziile erotice ale fiecărei zodii

Berbec

Este din nastere o fire arzatoare in ceea ce priveste manifestarea iubirii. Ii place ca fiecare experienta sexuala sa fie de neuitat si nu face dragoste doar de drag, ci isi doreste sa fie diferit de fiecare data. Fantezia lui? Sa faca sex in lift, la birou sau in alte locuri unde risca sa fie prins in flagrant.

Taur

Este senzual, afectuos si romantic. Dorinta lui este sa traiasca intr-o nesfarsita luna de miere in care amandoi sa se daruiasca trup si suflet. Fantezia lui este raspandirea inghetatei sau a cremei de ciocolata pe corpul partenerului/ partenerei si apoi savurarea acesteia intr-o maniera foarte lenta, pe un fundal muzical romantic, intre cearsafuri de satin.

Gemeni

Tine foarte mult sa se distreze in timpul unei relatii sexuale, insa, cand este cu adevarat indragostit, se daruieste cu multa senzualitate si romantism. Fantezia sa? Sa faca dragoste cu o persoana mai tanara si sa apeleze la tot felul de jocuri senzuale in dormitor sau chiar in bucatarie, daca este posibil.

Rac

Asteapta ca celalalt sa actioneze in consecinta si, de aceea, sunt dezamagiti deseori. Daca iubesti un Rac, nu-l lasa prea mult sa astepte, ia-l prin surprindere atunci cand se asteapta mai putin. Fantezia lui? Sa faca dragoste pe nepregatite.

Leu

Are preferinte sexuale rafinate si este putin exhibitionist. In spatele senzualitatii sale indaratnice, Leul este o fire care intretine relatii sexuale doar atunci cand considera el ca erita. Fantezia lui? Sa fie laudat dupa o partida fierbinte de amor.

Fecioara

Cand se daruieste, modesta Fecioara arata ca in intimitate nu este deloc asa cum pare in realitate. Este dezinvolta, pasionala si dispusa sa-ti satisfaca chiar si cele mai ascunse dorinte. Fantezia ei? Sa faca dragoste in baie, iar partenerul/ partenera sa se comporte ca si cum ar fi prima data pentru amandoi.

Citeşte şi Horoscop: Cât de bun este ca amant, în funcţie de zodie

Balanta

In materie de sex, Balanta este cel mai rafinat nativ al zodiacului: este centrat doar pe obtinerea satisfactiei si se daruieste doar daca este indragostit. Fantezia lui este sa aiba o intalnire cu jumatatea sa intr-un cadrul romantic, cu lumanari si muzica suava.

Scorpion

Pentru Scorpion, iubirea inseamna, in primul rand, satisfacerea dorintelor fizice. Abia dupa aceea, investeste sentimente. Intr-un fel sau altul, viata sa amoroasa va fi intotdeauna zguduita de impulsuri incontrolabile in cautare de placere. Fantezia sa? Sa experimenteze fara limite.

Sagetator

Nativul Sagetator este un foarte bun amant. Dezinhibat si exotic, uraste rutina in materia de sex si, de aceea, prefera sa adopte diverse pozitii in pat. Obiectivul sau de la care nu se abate niciodata este sa traiasca totul cu intensitate maxima. Fantezia sa este jocul erotic in timpul caruia sa-si dezbrace partenerul/ partenera si sa faca dragoste intr-un masina in miscare.

Capricorn

Capricornul are nevoie de multa afectiune pentru ca este un pic incert in dragoste. In schimb, energia sa creste cu timpul: cu cat isi cunoaste mai bine partenerul/ partenera, cu atat mai pasional se va arata in intimitate. Fantezia sa este sa faca dragoste cu seful sau sefa ca sa demonstreze ca este mai bun in pat si sa fie laudat pentru performantele sale sexuale.

Varsator

Varsatorul mizeaza mai mult pe sentimente decat pe actul sexual in sine. De aceea, ajunge greu sa se daruiasca. Cu toate acestea, relatiile unui Varsator sunt pline de satisfactii si este un bun partener in viata de cuplu. Fantezia sa? Schimbul de mangaieri intime in intunericul unui cinematograf cu o persoana necunoscuta.

Pesti

Pestii se detaseaza foarte usor de probleme cotidiene atunci cand vine vorba de manifestarea pasiunii in dormitor. Creativitatea sa fara margini include ritualuri erotice sofisticate in care atmosfera joaca un rol foarte important. Fantezia sa este sa faca dragoste intr-un loc mistic, extravagant sau pe un camp plin cu flori si vegetatie.