HOROSCOP DRAGOSTE 2019. TOTUL despre ce sentimente va trăi fiecare ZODIE şi cine îşi va găsi sufletul pereche

HOROSCOP DRAGOSTE 2019. Unele ZODII îşi găsesc liniştea sufletească şi se bucură de dragostea mult visată sau de armonie în cuplu. Relaţiile de prietenie sunt şi ele favorizate.
Iulian Tudor
06 ian. 2019, 07:43
HOROSCOP DRAGOSTE 2019. TOTUL despre ce sentimente va trăi fiecare ZODIE şi cine îşi va găsi sufletul pereche

Horoscop 2019 – Berbec – Dragoste, cuplu, prietenie

Anul 2018 a fost unul plin pe acest plan, cu destul de multe schimbări de peisaj, dar se prea pare că nici cel care urmează nu se lasă mai prejos. Totuşi, s-ar părea că poţi respira uşurat/ă. Provocările mai grele au trecut, iar acum trebuie doar să investeşti şi să cultivi ceea ce s-a legat în anul anterior. Ţine-i aproape pe cei care contează.

Citeşte şi Horoscopul complet al iernii. Cum vei sta cu dragostea, banii, cariera şi sănătatea. O zodie va avea câştiguri importante

În primul trimestru al anului, dar mai ales în ianuarie, poţi lucra la consolidarea relaţiei de cuplu şi la (re)conectarea cu partenerul pe un plan emoţional mai profund. În februarie şi martie, reflectorul cosmic se aţinteşte pe viaţa ta socială, semn că poţi să-ţi faci prieteni noi şi suda amiciţiile pe care deja le-ai format în anii anteriori.

În cel de-al doilea trimestru al lui 2019, abilităţile tale de comunicare şi socializare sunt la înălţime, indiciu cum că-ţi vine uşor să legi relaţii şi să le menţii. Dispui de toate atuurile pentru a-ţi forma un cerc de prieteni destul de mare sau dacă ai fost activ/ă pe acest plan, să-l întreţii şi să răspunzi angajamentelor sociale care se ivesc.

În cel de-al treilea trimestru al anului, accentul cade pe viaţa sentimentală, fiind avantajaţi/te, de data aceasta, nativii/ele acestui semn care se află încă în căutarea partenerului potrivit. Pot apărea unele împotriviri din partea părinţilor în iulie sau poate nişte complicaţii în cazul celor care au copii dintr-o altă relaţie anterioară.

În ultimul trimestru al lui 2019, dar mai cu seamă în prima jumătate a lui octombrie, se anunţă o perioadă propice oficializării relaţiilor, fie că este vorba de căsătorie sau doar de afişarea în public cu un nou partener. Există posibilitatea însă ca în noiembrie să se dezechilibreze raportul de forţe în cuplu, ceea ce trebuie remediat imediat.

Aşa cum reiese din paragrafele de mai sus, se întrevede un an dinamic pe acest plan pentru tine, din acest pachet făcând parte şi unele obstacole, suficient de mari încât să te înveţe ceva important despre cum merg lucrurile la acest nivel, dar şi suficient de mici încât să nu te marcheze pe termen lung. Nu lăsa însă piedicile să te oprească.

Horoscop 2019 – Taur – Dragoste, cuplu, prietenie

Anul 2019 poate fi unul al cultivării lucrurilor bune care s-au întâmplat în viaţa ta personală în cel precedent, dar şi unul care poate aduce tot felul de obstacole care te vor aduce mai aproape de persoana iubită şi vor suda şi mai mult relaţia dintre voi doi. Aşadar, ceea ce uneşte anul acesta, cu greu vor dezbina următorii, indiferent ce aduc.

În primul trimestru al anului, atât viaţa sentimentală intră în colimatorul astrelor (în ianuarie), cât şi cea sentimentală (mai ales în martie), dar dacă în cazul celei dintâi vorbim despre o atmosferă armonioasă, în cazul celei de-a doua se prea poate să fie nevoie să mai triezi din membrii cercului tău social. Nu toţi dintre ei sunt de calitate.

În al doilea trimestru al lui 2019, dar mai ales până la jumătatea lui aprilie, se relaxează totuşi lucrurile în viaţa ta socială şi revin la o stare cât de cât normală. Dar se pare că între tine şi cel drag apar tensiuni de atunci încolo. Poate unul dintre voi nu este în totalitate sincer sau se dezechilibrează raportul de forţi dintre tine şi cel drag.

În al treilea trimestru al anului, se arată o perioadă bună pentru nativii/ele acestui semn care se mai află încă în căutarea persoanei potrivite. În august, dar mai ales septembrie, aceştia s-ar putea să întâlnească sau să ajungă să cunoască unele persoane care le vor surescita interesul pe plan sentimental şi-i vor face să încerce mai mult.

Citeşte şi Horoscop Urania pentru 26-30 noiembrie 2018. O zodie, nemulţumită tot timpul

În al patrulea trimestru al lui 2019, cei/le aflaţi/te în relaţii cu ştate vechi ar putea avea parte de provocări, mai ales în noiembrie, cât comunicarea, mai ales pe plan intim sau subtil, cu partenerul nu mai este atât de bună. Caută să fii sincer/ă cu cel de lângă tine şi nu-i ascunde nimic, chiar dacă s-ar putea să-l/o doară mult ce va auzi de la tine.

După cum se poate observa din paragrafele de mai sus, se arată un an în care se întâmplă lucruri bune pe plan relaţional şi social în viaţa ta, dar mai apar totuşi şi unele episoade care te pun pe gânduri dacă tu şi partenerul sau în relaţia cu amicii te îndrepţi în direcţia bună. Nu abandona drumul pe care te afli, dar nu înceta să înveţi.

Horoscop 2019 – Gemeni – Dragoste, cuplu, prietenie

În acest an, relaţiile de lungă durată, dar mai ales căsătoriile, ar putea să aibă parte de cele mai multe provocări, care ţin, cel mai probabil, de cât de conectaţi sunt cei doi parteneri la nivel emoţional. Aşadar, dacă între tine şi persoana iubită este o competiţie mai mult decât o colaborare, se prea poate ca lucrurile să evolueze prost.

În primul trimestru al lui 2019, s-ar părea că atmsofera din relaţia voastră este una destul de liniştită, dar este caracteristică unei acalmii mai mult decât unei armonii reale. Lucraţi aşadar la comunicare, aveţi mai multe discuţii de substanţă unul cu celălalt şi încercaţi să nu vă ascundeţi nimic. Doar aşa nu o să vă sabotaţi reciproc.

În al doilea trimestru al anului, dar mai ales din a doua jumătatea a lui aprilie încolo, se prea poate ca relaţia ta cu partenerul să înregistreze unele complicaţii, cel mai probabil din cauza faptului că echilibrul de forţe dintre voi este unul precar. Poate n-ar fi rău ca, în aceste luni, să clarificaţi şi confuziile cu privire la banii deţinuţi la comun.

În al treilea trimestru al lui 2019, în special începând din august, lucrurile revin pe făgaşul normal între tine şi persoana iubită, dar s-ar putea să mai apară divergenţe nottabile până în septembrie, când, cel mai probabil, luaţi măsuri serioase pentru a le preveni. Puteţi începe, de exemplu, prin a renunţa la unele prejudecăţi şi la orgoliu.

În al patrulea trimestru al anului, dar mai ales din decembrie încolo, relaţia cu partenerul poate trece la un alt nivel, fie pentru că găsiţi forţa de a vă face unele destăinuiri care vă apropie şi mai mult, fie pentru că legaţi şi un parteneriat profesional, semn că relaţia voastră avansează pe alte planuri. Nu încuraţi însă oalele.

Din câte reiese din paragrafele de mai sus, viaţa sentimentală, cu atât mai mult dacă eşti implicat/ă într-o relaţie deja consacrată, s-ar putea să necesite multă atenţie din partea ta şi eforturi multe pentru ca lucrurile să evolueze în direcţia cea bună. Cu toate acestea, cert e că dacă ţii la persoana de lângă tine, nicio măsură nu va fi prea dificilă.

Horoscop 2019 – Rac – Dragoste, cuplu, prietenie

Acest sector de viaţă se află printre cele mai active de anul acesta, indiciu cum că încă mai ai de tras pe acest plan pentru ca lucrurile să evolueze într-o direcţie mai liniştită. Important este să ştii că acolo unde este zbucium, există şi posibilitatea de a creşte, iar dacă relaţia cu partenerul nu a înregistrat progrese prea mari, acum sigur o va face.

În primul trimestru al anului, intră în atenţia astrelor, în prima parte a lui ianuarie, viaţa ta sentimentală, dar nu iese cu nimic în evidenţă, semn că lucrurile se desfăşoară normal. În a doua jumătate a lui februarie şi în martie, se întrevăd progrese pe plan social, unde s-ar putea să cunoşti oameni noi care vor aduce un suflu nou în viaţa ta.

În al doilea trimestru al lui 2019, dar mai ales din aprilie încolo, se prea poate să apară unele sincope în viaţa ta de cuplu, poate chiar nişte pauze sau doar unele distanţări, semn că se cere reevaluată relaţia în care te afli, cu atât mai mult dacă are deja câţiva ani la activ. Cauza nu este încă pierdută, dar cu toate acestea, trebuie să luaţi măsuri.

Continuarea horoscopului pe kfetele.ro.

Spynews
Reacția exclusivă a Cristinei Pucean despre imaginile virale pe internet în care apare în tandrețuri cu altcineva decât Bogdan de la Ploiești. Ce spune dansatoarea
Bzi.ro
Cătălin Botezatu iubește din nou! „Nu îmi plac femeile îngălate!”
Fanatik.ro
Alex, tânărul care reinventează piața brânzei în România. Produce un tip căutat peste hotare, în ferma sa de vaci Bălțată Românească
Capital.ro
APARTAMENTE GRATIS în România. A venit vestea cea mare chiar acum: Este un sprijin
Playtech.ro
Imagini indecente cu Simona Halep. Așa arăta înainte să-și micșoreze sânii, pozele sunt incendiare
DailyBusiness
Bolnavii din România, în pericol! Vor rămâne fără tratamente la spitalele din străinătate
Adevarul
Prețurile de pe litoralul românesc au luat-o razna. Cât au ajuns să coste produsele obișnuite din supermarket
Spynews
Cum arată Erika Isac nemachiată. Artista s-a afișat complet naturală. Cântăreața și-a uimit fanii: „Ce față de inocentă...” / FOTO
Spynews
Ce s-a întâmplat la parastasul de 40 de zile al lui Mădălin, băiatul mort din Olt. Imagini sfâșietoare de la mormântul său: ”Ne-ai distrus” / VIDEO
Evz.ro
Căt va costa divorțul în România. Eșecul căsniciei are un nou tarif
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
Cum trăiește, de fapt, acum, Alexandru Tudor. A ales viața monahală, deși nu se poate călugări! Transformarea fizică e incredibilă și e imposibil de recunoscut, la 52 de ani
wowbiz.ro
Mama Geta a scăpat porumbelul: „Iancu e trup și suflet pentru o femeie. Pentru Culiță nu bag nici acum mâna în foc”
Cancan.ro
Cauza morții lui Costel Constantin. Ce l-a răpus pe marele actor, de fapt
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise pe care le-a făcut publice au făcut internetul să "ardă"
kanald.ro
Se schimbă vârsta de pensionare din această toamnă: Valoarea punctului de pensie se va majora cu 13,8%
Capital.ro
TAXA REDUSĂ cu până la 50%. Guvernul a anunțat decizia oficială: Rezolvăm această situație
StirileBZI
Ideea care i-a adus mulți bani lui Ioan, un producător local din Arad: Autoservire pe tarla!
Prosport.ro
FOTO. Bomba sexy care s-a iubit cu fiul lui Cristi Borcea continuă să facă ravagii cu imaginile provocatoare cu ea!
stirilekanald.ro
Creatura cu aspect înfricoșător găsită pe o plajă. Ce au descoperit oamenii de știință care au analizat "monstrul marin"
substantial.ro
Daniel Bană, de la naveta zilnică pentru fotbal la goluri pentru Universitatea Craiova: povestea inspirațională a noii speranțe a fotbalului oltenesc
MediaFlux
Greseala care lasă românii fara BANII de la stat. Avertismentul guvernanților
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'